Vil du gerne se, hvad andre har skrevet -
så kan du se nederst på siden.
 
 
 

Hvordan skal vi spille fremover ?

 
Herunder har du mulighed for at "krydse din mening af" - lidt anonymt, da det kun er styregruppen, der ser din afkrydsning.
Vil du gerne, at andre skal se din mening - så skal du skrive i feltet nederst.
 
...
 
Her kan du komme med dit forslag. Du skriver bare i feltet herunder - så kommer det her på siden - og jo flere forslag jo lettere bliver det vel, at finde frem til, hvordan slotsbroderspillet skal afvikles - så det båder er sjovt og let.
Skriv besked...


Navn
mit forslag/mening
:
CAPTCHA Image
Arne Dahl
01/10-2017
mit forslag/mening: Der kåres kun mestre i hver gruppe. Det er pinligt så få der får så mange vin, skær dog ned i præmieuddelingen - det er jo ikke derfor vi spiller golf, i hvert fald ikke alle :-)
John Keppie
26/09-2017
mit forslag/mening: Mesterskabsspillet bør afkortes til de 2 bedste fra A og B række, det giver mer plads til afvikle hulsspils matcher
John Halskov Hansen
20/09-2017
mit forslag/mening: Spil 2018: Fortsætte som i år, hvor det er gået fint med mindre grupper og mindre forskel i spillehcp. end tidligere! Vi fjerner mesterspillet, og laver puljerne som i år. Dermed kårer vi ikke en mester, men en vinder i hver pulje. Der oprykker/nedrykker evt. 3 spillere imellem grupperne. Stableford spilles som i år. Der spilles fra blå tee sted. Drikkevarer er for egen regning.
Helmuth Kvist
20/09-2017
mit forslag/mening: Der er mange holdninger til om der skal spilles med eller uden handicap-udligning i mesterskabsspil. Alternativt kan vi fjerne mesterspillet,lave puljerne som i år. Der med kårer vi ikke en mester, men en vinder i hver pulje. Stableford spilles som i år. Vi kan tage dette som et prøve år
Poul Bredgaard
18/09-2017
mit forslag/mening: Mulighed 1: Fortsætte som i år, hvor det er gået fint med mindre grupper og mindre forskel i spillehcp. end tidligere! Mulighed 2: Vi tager et prøveår UDEN hulspil - vi spiller KUN stableford - Fordele: vi kommer til at spille med flere forskellige brødre og vi kan indlægge forskellige holdspil f. eks. Texas Scramble, som er et mere socialt spil end hulspil! Endnu en fordel: Så er vi endeligt ude om debatten om, hvem der skal gi` øl! Vi kunne tage et prøveår med stableford og derefter evaluere hvordan det gik!
Theodor C. Kirkegaard
11/09-2017
mit forslag/mening: Jeg synes hulspil med tilhørende mesterskabsspil skal bevares, som det har været i år. Jeg synes det været en positiv oplevelse at der kun få slag i forskel i gruppen, så for densags skyld kunne vi godt afvikle hele hulspillet uden at få/afgive slag. Jamen lad os da afskaffe kotymen med at vinderen absolut skal give øl. Lad det være op til den enkelte taber eller vinder, eller aftal det inden man går ud. Slagspil: Så kommer til at gå rigtig langsom på mange af boldene. Med venlig hilsen Carsten
Viggo Olsen
09/09-2017
mit forslag/mening: Der skulle stå.man køber selv di øl man har lyst tilFk
Viggo Olsen
09/09-2017
mit forslag/mening: Hvad man selv køber man har lyst til
Hardy Bistrup
07/09-2017
mit forslag/mening: Jeg kan ikke se hvorfor alting skal laves om lad os da blive ved med at spille som vi altid har gjort det har da kørt udmærket,jeg synes bare at det burde være ham der tabte der skulde give den øl
Gorm Houlberg
31/08-2017
mit forslag/mening: Jeg vil igen foreslå at der spilles fra rød tee - evt. Blå tee. Vores slag er jo ikke så lange som de har været, og med en kortere bane vil muligheden for at spille banen "in regulation" være meget større.
Poul Erik Johansen
22/08-2017
mit forslag/mening: Jeg ønsker ikke at deltage i et mesterskabsspil, da det ikke er relevant med det handicap jeg har. Mesterskabsspil synes jeg skal være mellem de bedste og selvfølgelig uden hcp.
Jakob Hyttel
22/08-2017
mit forslag/mening: slagspil med potte konkurrence
henning jensen
14/08-2017
mit forslag/mening: som nu
Peter Chemnitz
13/08-2017
mit forslag/mening: JEG MENER, AT MESTERSKABSSPILLET SKAL SPILLES UDEN HANDICAP og med en anden/en mere "sportslig korrekt afviklingsmetode". Der kunne måske laves en mesterskabsgruppe - en gruppe man kunne tilmelde sig. Finder vi ikke en anden afviklingsform, bør vi sætte mesterskabsspillet på pause fra 2018 og indtil vi finder ud af hvad vi sætter i stedet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Altså - det du hakker af her til venstre, kan kun ses af styregruppen.
Så kan de måske udlede noget af det?
 
 
Det - du skriver i feltet nederst, kommer her på siden. Og så kan andre jo komme med deres  mening - og så finder vi helt sikkert ud af noget godt og let.
  
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg ved godt, at det er træls, det der med de bogstaver og tal, der skal skrives, for at beskeden kan sendes. Men de kan ikke fjernes lige nu. 
Beklager
Vi fortsætter med - at sætte stor pris - på positiv henvendelse.