Valle del Este, Spain 2016

Når man nu har så god tid - og mange penge, hvorfor så gå rundt i sjap, blæst og kulde i Danmark, når man kan spille uden vintermåtte og overtøj i Spanien?
Tre medlemmer og en supporter forlod det iskolde Danmark med sne og 10 graders frost og drog 21. januar mod den Spanske sydkyst, nærmere bestemt Valle del Este, som ligger mellem Malaga og Alicante.

Efter en times forsinkelse (Ryan Air) ankom delegationen til et nydeligt resort kl. 0230, hvor der i de rejsendes SUITER var dækket op med en lille tapas akkompagneret af en velfortjent lokal AP (ankomst pils).

I øvrigt kan oplyses at til trods for, at delegationen ”kun” blev indlogeret i Juniorsuiter, var disse indrettet yderst tilfredsstillende med store bredde senge, som tilmed var mobile samt rigtig god plads til alt udstyr. Et par timers søvn (mere har entusiastiske golfere ikke brug for) blev det til inden næste dags Tee Time omkring 0830.

Med en temperatur startende med 10-12 grader (husk nu lige at solen først stod op 0800) og toppe først i 20’erne gik der ikke mange huller før end overtøjet måtte aflægges, da der ellers var fare for overophedning af de 4 udsendte spillere.

De næste 4 dage bød på golf af varierende kvalitet, dog skilte en enkelt deltager sig ud ved at være uhyggelig stabil i sit spil (NP). Banens layout er fantastisk, udfordrende og bestemt et besøg værd (husk at medbringe RIGELIGT med bolde, 20 er IKKE nok).

Greens var, som altid på disse kanter, i fremragende stand og deltagerne skulle lige bruge et par huller på at regne dem ud. Der var blandt de delegerede bred enighed om at omgivelserne og klimaet tiltaler enhver bleg dansker.

Morgenmad og aftensmad alle dage blev indtaget i resortets udemærkede restaurant, som bød på et varierende udbud fra en buffet bestående af diverse fisk, kød samt frugt. Det forlyder at skramle æg og bacon lægger en rigtig god, sund og nærende bund for den videre dags strabadser, således blev dette en fast bestanddel på delegationens menukort.

Hjemrejsen stod Ryan Air igen for, dette betød igen mere end en times forsinkelse, det blev således midnat inden delegationen igen havde Dansk jord under fødderne. Samlet set kunne det dog ikke formørke delegationens ellers lyse sind. Der var bred enighed om at endnu en fantastisk oplevelse havde brændt sig ind på deltagernes nethinder.

Less Talk, more Music.
Old Stars Golfclub