Portugal - Aeroeira 1 og 2 2011

Fem Old Stars-medlemmer og en hangaround fik nok af den danske vinter i slutningen af januar 2011, og stak derfor kursen ud mod Aeroeira Golf Resort i Portugal, lige syd for Lissabon. Her ligger to x 18 huller lige uden for hoveddøren.

Med Fly fra Hamborg til Lissabon og derefter de sidste omkring 25 kilometer i to udlejningsbiler.

I lufthavnen i Hamborg opdagede de rejsende, at femdøgnsvejrprognosen for Nordtyskland bød på en uge, hvor temperaturen ville falde fra et par graders frost til omkring 25 graders frost.

I Portugal var temperaturen på omkring 14 grader, da delegationen landede. Derfor mente en kåd golfer i selskabet, at der skulle spilles i ”korte rør” (shorts, red). Ved første runde på Aeroira-1 stillede kun en mand i shorts. Næste morgen nåede den kølige luft over Nordeuropa og Rusland helt til Portugal. Således var der rimfrost i græsset og ikke længere nogen, der talte om ”korte rør”.

De efterfølgende tre dage var der tid til en fuld 18-hullers runde og en efterfølgende 9-hullers foursome - omend den blev modificeret lidt, da der var tre hold med i matchen. Men sjovt, det var det.

I slutningen af den fem dage lange tur steg temperaturen atter, til noget der minder om normalen for årstiden, nemlig 16 grader.
Old Stars Golfclub