Jyder Cup 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I dagene den 25. – 28. september blev der atter spillet Jyder Cup.

Årets bane ved Nordbord Golfklub og vejret viste sig fra den absolut venlige side: Lidt finregn i en times tid fredag formiddag, og så skinnede solen i 16-20 graders varme den resterende tid, hvor der heller ikke var vind af betydning.

De to holdkaptajner, Niels Peder Friis Sørensen og Per Tmiiiiiiim Ebbesen, trak først deres spillere efter ankomsten til spillerhotellet, Kollegiet på Rypevej, der ligger mindre end 1000 meter fra huls et på golfbanen.

Efter seedning trak de to holdkaptajner to forholdsvis jævnbyrdige hold – i hvert fald på papiret.
Det røde hold tog teten efter første dags fourball og foursomes, men på anden dagen kom det blå hold stærkt igen og ta to point foran inden søndagens otte singler.

Her viste blåt hold storform – eller også var det bare det røde hold, der faldt helt sammen.

Det blå hold vinder Jyder Cup 13,5 – 10,5. Ganske klar sejr.

Men alle 16 mand trak sig tilbage med en god oplevelse i bagagen.

- Jeg var med på Jyder Cup for første gang, som substitut. Det var en meget stor oplevelse, med masser af god golf i en kammeratlig atmosfære. Fantastisk arrangeret, og ikke mindst den fremragende mad, som blev kokkereret af Øjvind med stort engagement. Tak for en uforglemmelig weekend, jeg afløser gerne igen.
Udtaler Finn Thiim. Og han bakkes op af familiemedlemmet Kai:

- Det var en vild fantastisk oplevelse, hvor organisationen var millimeter præcist. Om det var i "træskuret" - forplejningen - kampen på banen - ajour føring og visualisering på powerpoint, intet var overladt til tilfældighed. For slet ikke at tale om hele udstyret og outfit. Det var stort at få lov at deltage i Jyder Cup, siger Kai Thiim.

Herunder er der billeder fra de fire dage - og mon ikke der kunne dukke noget video op på et eller andet tidspunkt, der var jo noget med nogle thaipiger!
Old Stars Golfclub