Velkommen til Marathondanmark

Dette løb er et seriemarathon, hvilket betyder, at vi arrangerer seriemarathons rundtom i landet. Du vil altid finde et dejligt depot til vores løb, som bl.a. inkluderer slik, frugt, sodavand, saft. Når vi løber under cannonball-princippet betyder det tre vigtige regler:
1. Du er selv ansvarlig for din sluttid (notere den på resultatlisten efter målgang).
2. Uret må under ingen omstændigheder stoppes undervejs.
3. I forlængelse af ovenstående regel skal urets autopause-funktion være deaktiveret.
Ydermere løbes efter Klub100 Marathon Danmarks reglement (http://klub100marathon.dk/regler/). Det betyder, at der minimim skal være 5 deltagere til start på marathon, såfremt løbes skal afvikles. Såfremt der ikke er 5 løbere til start med intentionen om at gennemføre marathon, aflyses løbet af arrangørerene.
Ingen forskudte starter på marathon er tilladte.

Intentionen

Vores intention er, at vi ønsker at opleve Danmark på en anderledes og interessant måde. Et er dog, hvad vi selv ønsker, noget andet er, at vi også ønsker at give muligheden til dig som løber.
På vores små ben kommer vi vidt omkring, og kan opleve ting, som man ville have utrolig vanskeligt ved, når man triller rundt i bil i det ganske danske land. Vi ønsker at inddrage så mange som muligt i vores seriemarathons, som vil være serier fra 3 og op til 7 dage i streg.
 
Det andet vigtige element udover det rent geografisk skal være en oplevelse, er det sociale aspekt. Intentionen er at samle så mange løbere som overhovedet muligt. Idet løbene altid vil bestå af mindre omgange, vil det være muligt selv at designe sin distance. Omgangene vil altid være udfoldet således, at marathon såvel som halvmarathon er mulig. Den primære distance for os er marathon, men dermed ikke sagt, at vi udelukker nogen som helst.
 
Når vi planlægger ruterne, agter vi at finde særprægede ruter, som dels består af natur, kulturelle seværdigheder og hyggeligt terræn.
Har du forslag, er du meget velkommen til at kontakte os med ruteforslag.

Næste løb finder sted:

Vores andet seriemarathon finder sted i juni 2018.
 
Nærmere bestemt finder regionsløbene sted følgende datoer og tidspunkter:
 
1. juni 2018 kl. 1500 i Valby - Julius Andersens Vej 7, 2450 København SV (Region Hovedstaden)
2. juni 2018 kl. 0900 i Slagelse - Skovvejen 85 (Region Sjælland)
3. juni 2018 kl. 0090 i Givskud Zoo, Løveparkvej 3, Givskud, 7323 Give (Region Syddanmark)
4. juni 2018 kl. 0900 ved Ishuset i Dollerup, Ravnsbjergvej 70, 8800 Viborg (Region Midtjylland)
5. juni 2018 kl. 0900 i Jesperhus, Legindvej 30, 7900 Nykøbing Mors (Region Nordjylland)
 
Vi arbejder på en ø-serie omkring Danmarks hovedø.