2015-03-14 23:08
Øst vinterturneringen
Hillerød.

I dag lørdag d.14 marts var vi taget til Hillerød for at løbe Cross, det var en rigtig god rundstrækning børnene skulle løbe, da det var med flere bakker som burde være en fordel for os, da vi har trænet en del i bakket terræn. Og på dagen havde vi 2 hold: Pige 9år: Freja, Maja, ”Anna” Kamille /Drenge 11år: Lucas, Hjalte, Esben, desuden deltog i Pige 11år: Mathilde, Drenge 13 år: Noah, Drenge 15 år: Louis.
”Anna”Kamille var med for første gang og fik succes med en flot 2-plads og da Maja fik en flot 6-plads og Freja en flot 8-plads vandt de hold konkurrencen på dagen #Super girls#, men kan desværre ikke vinde turneringen da man skal deltage i mindst 3 omgange som hold og der er kun en omgang tilbage. Maja ligger lige nu på 2-pladsen i den individuelle stilling.

Lucas, Hjalte, Esben gjorde det igen rigtig godt i dag, de fik en 2-plads i hold konkurrencen og skal bare gennemføre sidste omgang i turneringen for at vinde guld da de er 21 point foran Sparta.
Desuden er Lucas lige nu på en 2-plads i den individuelle stilling.

Vi havde også Mathilde med hos Pige 11år som igen fik en flot placering som nr.7 tre pladser bedre end sidste afdeling #godt løbet#
Noah løb lidt længere end de andre, lidt over 1 km og hentede 4 pladser på den sidste km hvor han ellers havde løbet alene over en længere strækning, derfor kan det være svært at holde farten, endt derfor midt i feltet.

Til sidst skulle Louis løbe

Han blev slået af en ny løber fra Maribo sidste gang derfor lagde Louis sig op ad ham helle vejen til mål men desværre var han for stærk på de sidste meter, men sjovt nok blev de begge slået af endnu en ny løber fra Amager så Louis blev nr. 3 på dagen men ligger stadig nr.1 individuelle stilling.
Men det hele afgøres på den sidste omgang af turneringen på Amager d.11april hvor de 3 første alle kan blive nr1. da det er de 3 bedste resultat der tæller #Spændende#
Skoven med de mange dyr, læg mærke til Aben i træet, hørte der var 2?