/ Fødselshypnose

Ønsker du en fødsel i tryghed og ro

Det viser sig at tillært frygt for smerter ved fødslen ofte er skyld i selv samme smerte. Og ammestuehistorier kan rent faktisk hypnotisere os til at forvente at fødslen gør ondt. Frygten udløser stresshormoner i kroppen, som får alle musklerne til at trække sig sammen og kroppen reagerer som om der er fare på færde og derfor enten er nødt til at flygte eller kæmpe, hvilke jo ikke er muligt under en fødsel. Samtidig udkonkurrerer stresshormonet det vigtige hormon oxytocin også kaldet kærligheds-hormonet, som bl.a. skal få livmoderen til at trække sig sammen og skubbe barnet ud.
 
Ved fødselshypnose lærer du at bringe din krop ind i så meget afslappethed, at der ikke er stresshormoner tilstede og kroppen vil være i stand til at gøre sit arbejde uden at blive forstyrret. Der bliver skabt tillid, tryghed og ro, sådan at kroppens egen smerte lindring (endorfiner) vil være i kroppen og gøre sin gavn. Du vil, ved hjælp af fødselshypnose, være opmærksom og føle dig godt tilpas, hypnosen hjælper dig og din krop med at holde fokus på fødslen. Det er ikke alle, der får en fuldstændig smertefri fødsel, men ubehaget under fødslen vil som minimum blive væsentlig reduceret når du anvender fødselshypnose.
 
Fødselshypnose er en fantastisk ting, hvor du lærer at bringe dig selv ind i så dyb afslappethed, at du kan føde dit barn med den absolutte ro. En fantastisk følelse.
 
 

Kursus

  • Bliv fortrolig med hypnose
  • Guide som gør det muligt, at partner eller hjælper kan hypnotisere
  • Fødselshyponse
  • Gennemgå bedøvelseshypnose
  • Selvhypnose
  • opfølgningssession
 
Sessioner: 3 (minimum)
Varighed: 1 -2 time per session
Pris:
1.800 kr for. 3 sessioner, inkl. tre mp3 filer
Evt. yderligere sessioner: 500 kr. per session
 
 
 
 
 
 
Vallensbæk (Vestegnen, Albertslund, Brøndby, Ishøj, Glostrup)  | marianne.svensen.dupont@gmail.com