VIGTIG INFORMATION

Herredagens hjemmeside vil snarest blive klargjort til sæson 2018
 
 
 
Velkommen til sæson 2017
 
Så er vi igang med at opdatere hjemmesiden med oplysninger for sæson 2017.
 
Folderen kan du allerede nu hente via link i højre side af denne side.

Husk!

Husk tilmelding senest mandag kl. 2000, så kommer du på startlisten, og vil du efter tilmeldes så er det senest onsdag kl. 1800, ellers tæller resultatet ikke hverken i Herredagen eller som Match, mail sendes til Herredagen@outlook.dk.
 
Ved efter tilmelding er man selv ansvarlig for booking af tid og tilmelding til spisning.
 
Den nye og opdaterede Velkomst folder for Herredagen kan downloades her, og fra det faste link i højre side af denne side.
 
 

Herredag i Sæby Golfklub

"Herredag" er en klub i klubben under Sæby Golfklub. Hvis du ønsker at se Sæby Golfklub's officielle hjemmeside kan du klikke her eller på fanebladet "Sæby Golfklub"

Der kommer af og til forslag til udvalget om diverse tiltag / ændringsønsker mv. - disse kan selvfølgeligt diskuteres løbende, men typisk vil ændringer kunne vedtages på generalforsamlingen i forbindelse med årets afslutning. Emner opsamlet indtil nu se Her- nye forslag modtages mundtligt eller på mail og kommer så med i listen.
  
      
 

Mød nye Golf venner

Spil hver torsdag !!!
 
Er du nye eller gammel i Sæby Golfklub, og har lyst til at spille med andre end dem du plejer at spille med, så har du muligheden i Herredagen.
Er du lige startet med at spille golf, så er der også rigtig gode muligheder for, at spille med ligestillede, ligesom det er muligt at gå sammen med nogle der har spillet i flere år. Der spilles i 3 rækker opdelt efter handicap, så alle kan være med.
 
Se under fanebladet "Herredagen" hvordan du tilmelder dig og hvordan spillet iøvrigt afvikles. Er du i tvivl om noget kan du altid kontakte een fra udvalget.
 
 

Tilmelding

Tilmelding sker uge for uge ved at tilmelde sig i Golfbox senest mandag kl. 2000.
Du skal angive om du ønsker at spille formiddag eller eftermiddag, og nærmere specifikation af tiidspunkt om eftermiddage kan skrives i bemærksnings feltet (14-16:50).  Hvis man er IT-udfordret og ikke kan få hjælp fra makker, kan man ved henvendelse til Kresten Steen få tilladelse til tilmelding per telefon.
Senest onsdag formiddag vil alle tilmeldte modtage e-mail med start tidspunkt fra Golfbox, start tider vil i lighed alm. bookinger remgå af Golfbox.
 
 

Sæson 2017

I lighed med 2015, så bliver alle 18 hullers runder tællende runder, og alle tilmeldinger til Herredagen SKAL foretages i Golfbox.
Alle runder vil blive oprettet som almindelige turneringer i Golfbox, og ved tilmelding skal du i bemærkningsfeltet skrive tidspunkt for ønsket spilletid, ellers afgør Herredagens Turneringsleder dit spilletidspunkt.
Tilmeldinger til Månedsafslutninger sker også i Golfbox, og her skal der tillige tages stilling til om man vil spise med - man skal til/framelde for at gennemføre tilmelding til turneringen.

Gruppeinddelingen forsøges fastlagt fra sæson start, som listet nedenfor. Der vil dog blive foretaget justering, hvis grupperne er meget forskellige i størrelse (specielt hvis en gruppe er meget lille i antal).
Det tilstræbes selvfølgelig stadig at grupperne er lige store - 

A rækken: HCP op til hcp 11,9 (14 tildelte slag)
B rækken: HCP fra 12,0 (15 tildelte slag) til hcp 17,9 (22 tildelte slag)
C rækken: HCP fra 18,0 (23 tildelte slag) og højere

Efter tilmeldinger kan undtagelsesvis ske, men for at resultatet bliver registreret og tæller i herredags scoren, så skal det ske ikke senere end onsdag kl. 20..00 (dagen før), og det vil dermed ikke være muligt at eftertilmelde på spilledagen, da det har krævet megen tid på administration. Ved eftertilmelding skal der sendes en e-mail til herredagen@outlook.dk også senest onsdag 20.00.

---------------------------------------

Vi glæder os meget til at se alle fra tidligere år, samt en masse nye - grib fat i dem du kender, som ikke spiller Herredag nu, og tag dem med ud.
 
 
 
Sæby Golfklub | Vandløsvej 50, 9300 Sæby - Att. Herredagen | Tlf.: +45 9846 7677 | herredagen@outlook.dk