Om Det Kreative Netværk 
11-11-2015

OFF 2017 og Det Kreative Netværk

Det Kreative Netværk
Frontløberne har samlet - indtil videre - over 40 kreative ildsjæle og iværksættere i et netværk, vi kalder Det Kreative Netværk. Allerede efter første netværksmøde i marts 2015 opstod der mange nye samarbejder, hvor deltagerne på kryds og tværs fandt gensidig gavn af hinandens projekter og kompetencer.

Netværksmøder
Vi afholder netværksmø...

TAK for den vildeste dag til SHOW OFF! 
06-10-2015
Foto: Per Bille/ry-foto.dk
 
 
SHOW OFF havde 500-1000 glade besøgende, som kiggede ind til de mange imponerende forestillinger, performances, udstillinger og mange spændende verdener inden for de åbne døre.
 
Det var en gennemført dag med fantastisk stemning og fede aktiviteter hele dagen (og natten)!
 
 
Tak til alle medvirkende for den gode oplevelse!
 
 
Kunst ved Kulbroen. Foto: Per Bille/ry-foto.dk
 
&n
...

Pitch Corner ved åbent hus hos Frontløberne 
05-10-2015
Pitch Corner-panelet
 
Under det nyligt velafviklede ShowOFF, havde Frontløberne som noget helt nyt arrangeret et ’Pitch Corner’. Det bestod af et panel, hvor man kunne komme og få konkret feedback på sit forretningskoncept eller projektidé.
 
Panelet bestod af professionelle og erfarne ’eksperter’ fra traditionelt såvel som kreative erhverv og kunstneriske udøvende.
 
God feedback til projekter
I pitchcorner fik blandt andre grup
...

Tak for et godt Kulturmøde! 
01-09-2015
 
 
 
Kulturmøde Mors 2015 er nu vel overstået. Og det var ikke kun vejret, der var en succes. Skaberglæden, kreativiteten og de kunstneriske oplevelser i Ungecamp imponerede langt ud over Kulturfjordens område.
 
Aktiviteterne var velbesøgte, stemningen i top, og generelt var Ungecamp bare et fedt sted at hænge ud – hele døgnet rundt!
 
Ud over et hav af spændende mennesker i alle aldre, fik campen bes&os
...

Programmet er ude nu! 
31-07-2015
Nu er der kun få uger til Kulturmødet på Mors spænder af. Frontløberne samler flere hundrede unge i UngeCampen på KulturFjorden, hvor der bliver liv og gode oplevelser for enhver smag. Se programmet her (Frontløbernes program er på side 50-53)
 
...

Det Kreative Netværk 
25-03-2015
Videoen viser bare eet af medlemmerne i Det Kreative Netværk. Se alle filmene her
 
Frontløberne står bag et nyt netværk af kreative iværksættere fra hele Region Midt. Netværket er en del af OFF 2017 og har til formål at styrke og synliggøre det kreative vækstlag i regionen ved at udveksle viden og skabe grobund for nye samarbejder på tværs af brancher og kompetencer.
 
Netværket mødtes f&oslas
...

Den store filmproduktion 
11-02-2015
Vi er i fuld gang med at optage profilfilm af vores deltagere i OFF2017 netværket for kreative iværksættere. I går besøgte vi Rummed // The Space ved slagteriet på Sydhavnen i Aarhus og i dag møder vi Line Tjørnhøj, der er komponist.
 
Rummed er et kollektiv af komponister og kunstnere, der arbejder idealistisk, ambitiøst og nørdet med lyd- og musikproduktion.
 
Line har et vanvittigt spændende projekt, d
...

På besøg hos Stormsalen 
10-02-2015
 
Stormsalen i Horsens er en del af Frontløbernes OFF2017-netværk for kreative iværksættere. Vi besøgte dem for at høre mere om deres virke og optage den første profilfilm fra netværket. Vi glæder os til at vise resultatet - i mellemtiden er her lidt stemningsbilleder.

Stormsalen er et kreativt designbureau der arbejder med byrum, brugerinddragelse og kreativt design. De 5 fremadstormende iværksættere sætter en...

Frontløberne søger kreative iværksættere 
19-01-2015
Frontløberne søger kreative iværksættere, der vil være med i programmet når Aarhus bliver kulturhovedstad i 2017.
 
Frontløberne er en del af OFF2017, der skal engagere det kreative vækstlag i Aarhus 2017-projektet. Frontløberne har fokus på de kreative iværksættere og samler ildsjæle på tværs af de kreative brancher.
 
"Vi går på tværs af brancher og vil samle et netv&a
...

Hvad vi har gang i

test

Frontløberne | CVR: 1300 3335 | Jægergårdsgade 152, bygn 02F, 8000 Aarhus C  | info@frontloberne.dk