Fyens Pony Trav- og Galopklub

En sjov løbsdag

25-10-2014
Der var på forhånd lagt op til en rigtig sjov og anderledes løbsdag i forbindelse med sportsfredagen den 24.10.2014 - da vi havde valgt at lægge vores første FAMILIE MATCH på denne løbsdag.

Det første løb blev kørt af ponykuskene selv - og andet løb af forældre / søskende / andre relationer - hvorefter vi fandt en samlet matchvinder.

I første løb var CÆCAR igen godt gående, og vandt for Jasmin Sørensen, meget tæt forfulgt af JERRY og Klara Glerup Bak på anden pladsen og MUGGI / Oliver Pierson på tredje pladsen. Herefter fulgte Laban / Alexander Møller og Lucky / Signe Vestergaard.

Zingo og SPT-kusken Rasmus Henriksen kæmpede bravt fra meget tillæg, og deres indsats udmøntede sig i oktober måneds FIGHTER POKAL selvom de sluttede på en sidsteplads. Det var medlemmer af Fyns Travklub, som stod for udvælgelsen.

I anden afdeling var vi vidner til en meget overlegen vinder i den nye pony BELLA II, som for sin ejer ANETE LARSEN (Victorias mormor) sejrede yderst let foran en forrygende gående LUCKY, som blev rigtig dygtigt kørt af IDA JØRGENSEN (Signes kusine). På tredje pladsen kom en velgående MUGGI med JANE PIERSON (Olivers mor) i vognen, foran EDDIE STAR med Louise S. Andersen (Jyttes datter), LABAN med Christel Laursen (Annes datter), FIGHTER med Karina Kristoffersen (Olivers mor), CÆCAR med Jørgen B Larsen (Cæcars ejer) - og til meget sidst ZINGO med Poul Andersen (Kristians morfar).

Den samlede MATCH VINDER blev MUGGI med Oliver og Jane Pierson, som med tredje pladser i begge løb fik sammenblagt 8 points - og dermed sejrede foran Lucky, Cæcar og Bella II, som alle fik 7 points.

Der er desværre ingen tider fra det sidste løb endnu - de følger senere - men tiderne fra første løb var følgende: