Danmark / Støt os

Betal dit medlemskab via Mobilepay - til tlf. 28 55 79 32.

Det koster kun 120kr. for hele år 2017!

Husk bagefter at sende en mail, eller sms, med navn, email og tlf.nr.

 - Ja, vi har sparet på administrationsgebyrerne, ved ikke at tilkøbe os betalingsservices, så betaling og donationer mm foregår via god gammeldags bankoverførsel - eller det lidt mere moderne Mobilepay - Vi håber ikke dette holder nogen tilbage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyhederne før alle andre!

* Skal udfyldes
 

Støt os

Bliv støttemedlem:

Støttemedlemmer er vigtige for vores forening. Antallet af medlemmer er vigtig når vi søger fonde og puljer, og vi håber derfor at du vil støtte os.
 
Som medlem får du:
  • Nyhedsbreve nogle gange årligt.
  • Invitationer til, og evt. rabatter ved arrangementer arrangeret af os.
  • Invitation og stemmeret til den årlige generalforsamling.
  • Følelsen af at gøre en reel forskel for de unge på gaden i Ngong slumkvarter - din støtte er med til at give dem en bedre fremtid!
Medlemmer er vigtige for at vores lille forening kan fortsætte i mange år. Husk derfor at betale dit kontingent hvert år - evt. ved at sætte det som en årlig overførsel, så du ikke skal tænke over det.

For at blive medlem skal du blot sende 120kr via Mobilepay, til tlf. 28 55 79 32, eller til bank konto nr. 8401 - 0001029091, i Merkur Andelskasse, med dit navn i, og derefter sende os en email, med navn(e) og tlf. nr. så vi kan få dig registreret i vores system.
 

Andre måder at støtte på:

Donationer:
Du kan altid donere et enkelt-beløb til vores konto i Merkur: 8401 . 1508276. Du bestemmer helt selv beløbet, og vi bliver glade for selv små donationer. Du kan også finde os til et arrangement og give en kontant donation i vores indsamlingsbøsse.
 
Invitér os ud til et arrangement:
Du kan også invitere os ud til din virksomhed eller forening, og lade os give et lille oplæg eller foredrag, så dine kollegaer eller venner kan få ny viden omkring Kenya og gadebørn, og se og få mulighed for at købe figurerne direkte.
 
Bliv frivillig:
Hvis du er interesseret i at hjælpe endnu mere, og være en del af udvikling i Emmanuel Arts, har vi altid brug for engagerede medlemmer, som har lyst til at sælge tingene videre, være med til at finde på nye ideer, være med på markeder eller til foredrag, eller som vil være med til at fundraise på et større plan, for at vores lille forening og projekt kan nå vores mål endnu hurtigere.
 

Skriv til os, så kan vi snakke om hvordan netop DU kan være med til at gøre en forskel!

 
 

Køb rapporten Empowering Street Children in Kenya

Læs om hvordan man bedst kan hjælpe gadebørn i Kenya. Projektet er et studie fra RUC, i International Udviklingsstudier, 2012. Rapporten er på engelsk. Bl.a. skrevet af formanden for Emmanuel Arts, Sanne Lemann.
 
 
'Empowering Street Children in Kenya' investigates the reasons for street children in Kenya, and how to best empower them to manage and suceed in their lives, through the different ways of education most commonly seen in Kenya. Project report conducted by International Development students at Roskilde University, 2012. In English.

Del budskabet med dine venner

Find os på facebook, og inviter dine venner til at være med i gruppen. På den måde er du med til at brede budskabet, og støtte den gode sag.
 
emmanuel arts
Emmanuel Arts Denmark v/Sanne Lemann | CVR: 33553056 | Roskilde - Danmark | Tlf.: 28557932 | info@emmanuel-arts.dk