Denmark / Mad-sponsorater

Mad-sponsorater

Vær med til at sikre at vores studerende på Skills Centret i Ngong får mad hver dag, ved at sponsorere deres mad. Du kan støtte med 50 eller 100kr om måneden.
 
 

TILBUD!! Lige nu får du et gratis eksemplar af Jussi Adler-Olsens krimithriller "Den Grænseløse" (2016) med, når du betaler et måneds mad-sponsorat for morgenmad eller frokost (+ evt. porto).

 
Hvis du vil benytte dig af dette tilbud skal du blot overføre 50/100kr for sponsorat + 80kr til porto. Hvis du vil slippe for porto, kan du kontakte os og høre hvordan du nemmest kan hente den.
 
TIlbudet gælder så længe vi har bøger, sponsoreret af Saxo.com.


Daglig morgenmad : 50 kr.


For de fleste unge som har boet på gaden i mange år, er det svært at komme op om morgenen, fordi de ikke har energi og motivation til det. For 50 kr om måneden kan du hjælpe os med at dække morgenmad til én af de studerende hver dag, og sørge for at han får en god start på dagen.
Morgenmad består typisk af en kop kenyansk te, og enten en Mandazi, som er en slags kage, en Chapati, som er et fladbrød, eller af en grød der kaldes Uji.
 

Daglig frokost : 100 kr.

 
For 100 kr. om måneden, er du med til at dække frokosten til én af de studerende, hver dag. Frokosten serveres efter undervisningen er slut, og er med til at give energi til resten af dagen. Vi forsøger at give dem en varieret kost til frokost, da det ikke altid er sikkert at de selv har råd til den mest variende kost til aftensmad.
Frokosten består typisk af en blanding af grøntsager og ris. Ofte er det inklusiv kål-stuvning, brune bønner, ærter, gulerødder, majs og lignende, samt et par chapati (fladbrød).
 

Månedlig betaling

 
Du bestemmer selv om du vil betale et større beløb én gang, eller overføre via en månedlig overførsel fra din bank. For at give mest mulig stabilitet ser vi helst at man er med i et år ad gangen, men der er ingen binding, og du bestemmer derfor helt selv hvornår du vil afslutte dit sponsorat.

 
Betaling kan ske via Mobilepay til nr. 48487 eller bank overførsel til: 8401 - 0001029091.
Husk at oplyse dit navn og email, evt. via sms, så vi kan holde dig opdateret med nyt om de unge du er med til at støtte.
Emmanuel Arts Denmark v/Sanne Lemann | CVR: 33553056 | Roskilde - Danmark | Tlf.: 28557932 | info@emmanuel-arts.dk