Danmark / Mad-sponsorater

Mad-sponsorater

Vær med til at sikre at vores studerende på Skills Centret i Ngong får mad hver dag, ved at sponsorere deres mad. Du kan støtte med 50 eller 100kr om måneden, og du kan selv vælge hvem af de 4 studerende du vil sponsorere, eller du kan lade os vælge for dig.
 

TILBUD!! Lige nu får du et gratis eksemplar af Jussi Adler-Olsens krimithriller "Den Grænseløse" (2016) med, når du betaler et måneds-sponsorat for morgenmad på blot 50kr (+ evt. porto).

 
Hvis du vil benytte dig af dette tilbud skal du blot overføre 50kr for sponsorat + 80kr til porto. Hvis du vil slippe for porto, kan du kontakte os og høre hvordan du nemmest kan hente den. Udfyld formularen til højre med dine informationer, så vi kan sende dig bogen og et sponsor-brev som tak for din støtte!
 
TIlbudet gælder så længe vi har bøger, sponsoreret af Saxo.com.


Daglig morgenmad : 50 kr.


For 50 kr om måneden kan du hjælpe os med at dække morgenmad til én af de studerende hver dag, og sørge for at han får en god start på dagen. For de fleste unge som har boet på gaden i mange år, er det svært at komme op om morgenen, fordi de ikke har energi og motivation til det. Morgenmad på skolen, inden timerne starter, er en god måde at få dem i gang på, og være sikre på at de kommer op til tiden.
Morgenmad består typisk af en kop kenyansk te, og enten en Mandazi, som er en slags kage, en Chapati, som er et fladbrød, eller af en grød der kaldes Uji.
 

Daglig frokost : 100 kr.

 
For 100 kr. om måneden, er du med til at dække frokosten til én af de studerende, hver dag. Frokosten serveres efter undervisningen er slut, og er med til at give energi til resten af dagen. Vi forsøger at give dem en varieret kost til frokost, da det ikke altid er sikkert at de selv har råd til den mest variende kost til aftensmad. Derfor er det vigtigt for os at vide at det vi servere er noget de kan klare sig på et meste af dagen.
Frokosten består typisk af en blanding af grøntsager og ris. Ofte er det inklusiv kål-stuvning, brune bønner, ærter, gulerødder, majs og lignende, samt et par chapati (fladbrød). Vi forsøger at variere det, så det ikke er det samme de får hver dag.

 
Maden bliver tilberedt og serveret af vores frivillige teammedlem og lærer, Gabriel, som også driver en lille restaurant ved siden af arbejdet for Emmanuel Arts. Priserne er derfor så billige som de kan blive, og servicen helt i top.

Månedlig betaling

 
Du bestemmer selv om du vil betale et større beløb én gang, eller overføre via en månedlig overførsel fra din bank. For at give mest mulig stabilitet ser vi helst at man er med i et år ad gangen, men der er ingen binding, og du bestemmer derfor helt selv hvornår du vil afslutte dit sponsorat.
Som tak for dit månedlige bidrag vil vi sende dig nyhedsbreve og opdateringer for netop din studerendes fremskridt på skolen, så du hele kan følge med i hvordan det går ham og de andre.
 
Betaling kan ske via Mobilepay til nr. 48487 eller bank overførsel til: 8401 - 0001029091.
Husk at oplyse dit navn og email, evt. via sms, så vi kan kontakte dig med nyt om de unge du er med til at støtte.

GIv et mad-sponsorat på 50kr og få en gratis bog med i købet!

Send os din betaling, enten via mobilepay eller via bank-overførsel.
Husk der tillægges 80kr i porto. Hvis du vil slippe for porto og selv hente bogen, kan du kontakte os os høre nærmere hvor og hvordan.
 
:
CAPTCHA Image
Emmanuel Arts Denmark v/Sanne Lemann | CVR: 33553056 | Roskilde - Danmark | Tlf.: 28557932 | info@emmanuel-arts.dk