Hvis du går ned gennem slumkvarteret i Ngong, syd for Nairobi, ser man mange unge og børn som slændrer rundt og leder efter skjulte skatte på vejen. De skjulte skatte er affald, såsom plastik, metal og glas, som du kan sælge videre til små virksomheder, eller mellemmænd, for at tjene lidt penge til dagen og vejen. Emmanuel Arts Skills Center vil gøre en forskel for disse unge, så de ikke tilbringer hele deres liv på en losseplads.

Danmark

Welcome to the Danish Emmanuel Arts.
Our goal is to support the work of Emmanuel Arts Kenya, and to facilitate local activities to promote volunteer work amongst the youth and grown ups in Denmark, and to promote the work done in Kenya.
......
Velkommen til den danske Emmanuel Arts.
Vores formål er at støtte arbejdet udført af Emmanuel Arts Kenya, og at afholde lokale aktiviteter i Danmark, for at fremme frivillighed og sociale kompetencer, og udbrede kendskabet til situationen i Kenya og til foreningens arbejde.
 
Se mere i undermenuen, og find ud af hvad vi laver, og hvordan du kan støtte Emmanuel Arts - og gøre en forskel for gadebørn i Kenya.

 Del budskabet med dine venner

Find os på facebook, og inviter dine venner til at være med i gruppen. På den måde er du med til at brede budskabet, og støtte den gode sag.

emmanuel arts
Emmanuel Arts Denmark v/Sanne Lemann | CVR: 33553056 | Roskilde - Danmark | Tlf.: 28557932 | info@emmanuel-arts.dk