Nyheder

Se med på søndag den 5. marts kl. 20, når DR1 viser vores dokumentar om Knud Rasmussen. 
28-02-2017
Vores film "Knud Rasmussen - Den store Fortryller" vises primetime. Glæd Jer!...

Belgisk Statsbesøg 
28-02-2017
Jeg kommenterer det belgiske statsbesøg på TV2 den 28-29. marts 2017. Kong

Lige nu arbejder jeg med...

En ny dokumentarfilm om Jørn Utzon, hvis 100 års fødselsdag fejres i 2018. Vi har netop været i Sydney og har talt med Operahusets folk, og så lige en enkelt australier, som stod Utzon-familien meget nær. Det er noget af et drama. Hvem var denne æstetiker, der voksede op i Ålborgs havnemiljø og som 37-år gammel blev en verdenskendt arkitekt? Utzon byggede andet end operahuset i Sydney; Kingohusene i Helsingør, Fredensborghusene, Bagsværd kirke, parlamentsbygningen i Kuwait og to vidunderlige huse på Mallorca ikke mindst.

Aktuelle foredrag

Den 2. marts 2017 fortæller jeg i Vissenbjerg på Fyn om mit arbejde som journalist og tilrettelægger af historiske dokumentarfilm på Nordisk Film. Der er altid mange udfordringer, som resulterer i et væld af anekdoter og pudsige oplevelser med alt fra de kongelige medvirkende til rebellen Asger Jorn og senest polarforskeren Knud Rasmussen.
 
Foredraget er om aftenen hos Centrovice i Vissenbjerg.
 
Den 3. marts 2017 vises dokumentaren "Man siger ikke nej til Asger!" på Galleri Profilen i Århus, hvor jeg herefter fortæller om produktionen og de udfordringer, som ofte viser sig, når man producerer dokumentarfilm i den kaliber.
 

Tilhørerne fortæller...

"Anna tryllebandt os alle med sin store viden, levende gengivelse af historien og utallige humoristiske anekdoter fra arbejdet med De Kongelige Juveler. En berigende oplevelse".
 Birgitte, Sæby
Anna von Lowzow  | Tlf.: +45 23 33 05 67 | anna.lowzow@nordiskfilm.com