A
 
 
 

Formning

- med Maja på torsdag...
 
 

Julemusik

Onsdag øves der julemusik
sammen med Søren
 
 

Træværksted

Onsdag og fredag er der træværksted
sammen med Jan...
 
 

Badminton

Onsdag er der jorden er giftig
og badminton med Lene i salen...
Ugensspørgsmål
 
 
Hvad hed Ramus Seebachs far 
til fornavn?
 
(Skriv dit svar på en seddel samt dit navn og smid
sedlen i vores røde "idékasse", der står i vindues-
karmen i caféen. Hver 14. dag på vores cafémøde
trækker vi lod blandt de rigtige besvarelser og 
vinderen modtager et gavekort på en gratis 
omgang kok-amok-mad.)
____________________________________
Pluk en fasan
til kok-amok
___________________________
 
Nyhedsbreve
Der skrives et Nyhedsbrev hver måned – vi tilstræber at det er klar til senest den 5. i hver måned. Det er her man kan følge med i hvad der sker i huset. Hvilke arrangementer osv. der vil være i den kommende tid. Det er gennem Nyhedsbrevet vi formidler alle oplysninger fra os til jer. Det er derfor vigtigt I læser det. Nyhedsbrevet skal man tilmelde sig via vores hjemmeside – lige som alle andre oplysninger lægges herpå. Det er derfor vigtigt, at I jævnligt klikker forbi vores hjemmeside.
Kreationer fra
syværkstedet
_________________________________
Halloween 

I sidste uge satte vi alle sejl til i forbindelse med Hallloween i fredags. Vi voksne brugte alle ledige timer på at forberede et uhyggeligt loft, bage og lave hyggelig pynt til cafeen, hvor der i år var servering af  kaffe og kage. De børn, som ønskede at have ”en rolle” på loftet blev kørt i stilling og instrueret i, hvad deres opgave var. Der var også flere børn, der hjalp i cafeen med at pynte og sælge kager.

Også en kæmpe tak til de forældre, en enkelt ven af huset og unge fra ungdomsklubben, som hjalp til med effekter, sminkning og i cafeen. Uden deres hjælp havde vi haft svært ved at nå hele vejen rundt.

Vi synes, at arrangementet var rigtig godt besøgt. Omkring 300 lagde vejen forbi cafeen og mon ikke de fleste også var en tur på loftet.

Mange tak til de af jer, der kom på besøg til vores Halloween arrangement. Det er mere end nogensinde vigtigt med opbakning til huset. Som før er vores fremtid i spil og med forslag, der ikke vil tilbyde et hus som, I kender det i dag.
Ny Bob-Champ!
Tillykke til Lærke, der løb med
sejren i en spændende finaledyst
imod Marius...
___________________________
Fotos/video med
egne telefoner

De fleste mobiltelefoner har indbygget kamera. Vi har i Aktivitetshuset den politik, at det ikke er tilladt at børnene bruger denne funktion i klubben, da vi mener, at det ikke er rimeligt, at nogen imod deres vilje risikerer at blive fotograferet eller optaget på video.

Så selv om et enkelte barn kunne have givet sin tilladelse til et andet barn, er det stadig ikke tilladt her i huset. Dette med tanke for, at det er umuligt at kontrollere om billeder bliver brugt på de sociale medier.

Vi har orienteret de børn, der var med til det seneste cafemøde. Det vil være fint, hvis I også nævne det for jeres børn. 
________________________________________
Mad/frugt
 
Hvis jeres barn skulle komme hjem og fortælle at de ikke fik lov til at købe frugt eller mad lige inden de skulle hjem, er det korrekt. For et år siden indførte vi et slut tidspunkt for salg af frugt og mad. Efter kl 16.30 er det ikke muligt at handle. Vi oplevede tidligere, at nogle børn ved dagens ophør i klubben, mærkede behov eller følte sult. Da det ikke var hensigtsmæssigt, at skulle til at smører en mad efter 16.30, indførte vi et slut tidspunkt. Dette for at børnene kan komme godt ud af huset, uden at vi skal skynde på dem, uden stress og jag.
 

Ugeplan uge 47.  

Onsdag:    Julemusik med Søren
                 Jorden er giftig / Badminton med Lene
                 Træværksted med Jan
                 LOL turnering med Jonathan
                 Suser: Mathias
 
Torsdag:   Formning lav ting færdig med Maja
                 Julemusik med Søren
                 Bål i gården med Jan
                 Suser: Lene
 
Fredag:    Julemusik med Søren
                 Kok-amok - Risengrød med Lene
                 Træværksted med Jan
                 Suser / Cafémøde: Maja
                 

 

 

            
                  
  
 
 
 
 
____________________________________________________
 
  
 
 
        
 Kontakt

Aktivitetshuset
Søndergade 6
5450 Otterup
tlf. 64828610  
 
 
Bag om ugeplanen
 
 
I aktivitetshuset forsøger vi, at strikke vores ugeplaner sammen, så de er vidtfavnende i forhold til forskellige interesser og aktiviteter.
Når vi laver vores ugeplan benytter vi os også meget af de forslag som børnene selv kommer med.
I klubbens idékasse og på opslagstavlen kan man fra uge til uge ønske aktiviteter til den kommende uges ugeplan.
Herunder ses eksempler på nogle af de ting som vi praktiserer i de forskellige værksteder og som man kan blive inspireret af i forhold til konkrete ønsker til værkstederne.
Vi er også meget åbne for HELT nye forslag, hvis du går og har gode idéer til en uafprøvet aktivitet her i klubben...
 
Gymnastiksalen:
Ogosport, fodbold, nethåndbold, badminton, basketball, Battle, sumodragter, boksning, brydning, stikbold, hockey, soft-bowling, rekkorddage, bordtennis, ballebold, højdespring, gymnastik, soft-tennis, megabold, kikkertfodbold, håndbold, UEFA, jorden er giftig, Ballebold, Curling
 
Formning:
Fra gammelt til nyt, Terra Cotto, Glas, skumdyr, porcelæn, lærred, ostevoksfigurer, tegneværksted, smykkeværksted, filtning, karton & pap, mal på stof og silke, sæbe & creme fremstilling, dekopration med formclay, stenfigurer, ler-arbejde, kukkasser, sår og sminkeværksted, crepe & krøl, kort-kuverter-æsker, Decoupage, strik-vævning, årstidsbestemte aktiviteter, maleriværksted, lave shampoo og læbepomader, binde adventskrans, knytte armbånd, støbe lys, knytte armbånd,
3D-pinde
 
Syværkstedet:
Varmepuder, grydelapper, puder, bolde, tasker, rollespilstøj, gammelt til nyt, mobilholdere, tøjdyr, pynt til nøgleringe, nederdele, forklæder, dækkeservietter, bamser, dukketøj, årstidsbestemte kreativiteter, pels, Ipad Cover 
 
Træværkstedet & metalværkstedet:
Nøglebræt, navneskilte, fedtsten, lysstøbning, halskæder, kokossskal og træsmykker,
cykelværksted
 
Rollespil:
Bordrollespil, rollespilsværksted, våbenfremstilling, rollespil på det grønne, rollespil i Søndersø.
 
Caféen:
Bob, shuffleball, strikkeklub, Flickball, kok-amok, bagning, Lego, brætspillecafé, bolsjeværksted, Lektiecafé, Ipads, "hvem vil være millionær", karve græskar (halloween), magnetdart
 
Spillerummet (1. sal)
Bordfodbold, FIFA-turnering, X-box, billard + billardkørekort, computer for piger/drenge, Counterstriketurnering, Playstation & X-box på storskærm
 
Musiklokalet:
Rytmisk sammenspil, tromme/rytme-værksted, indspille sang/historie, skrive sange,
musikfestival, teater/musik, STOMP, rock, pop, hip hop, Ipad-musik, musikfestival, optræde til cafémødet, musik & teater, lave og indspille uhyggelige lyde (halloween). Trommer for piger, trommer for drenge, guitar for begyndere
 
Udendørsaktiviteter/friluftsliv
Hockey i gården, bold i gården, rundbold på det grønne, fodbold, hockey crocket - på det grønne, mini-crossere i gården, knivlære, fisketur, mooncarrace, Petanque, skovtur, bål i gården/på det grønne, birkesafttapning, sporfinding og afstøbning, ud i det blå, landart (kunst af naturmaterialer), navigation, risposekast, fotodokumentation (natur), udeliv/friluftsliv, heksekoste i skoven, risposekast i gården, skateboarding, hestetur, leg på det grønne, BMX i gården, petangue, basketball i gården, gåture, cykelture, knivbevis, fodboldgolf på det grønne, presse æblesaft, male på sten, fodbold-crocket
 
Diskoteket:
Drama/udklædning, teatersport, "så hatten passer", diverse former for dans, gamle lege, Singstar, wii, DJ 
 
Stillerummet:
pigehygge, drengehygge, hyggelæsning, brætspil.
 
 
 
Søren Fogtmann Lauridsen