Nye indlæg

Sommersjov

02-10-2014
Et stykke tid tiden sidst.

Dermed ikke sagt at der ikke er god gang i den ned i AFKS. Vi har gennemhele sommeren haft gang i en masse nu og gamle spil. Lidt stemningsbilleder fra i går. Kim og Thomas spiller deres sidste nye WWII fund Naval Thunder”,som ser ud som om det er et spil for dem der kan lide søslag fra WWII på den nørdede måde, det minder meget om det gamle Axis & Allies spil War at Sea, og som nogle af jer nok kan se, er det de samme figurere de bruger, niveauet er dog væsentligt mere nørdet niveau.

Den fulde USS liste ligger med IJN lige i horisonten
 

De to flådeenheder er rykket tætter på hinanden og det flyder bly i luften.


Søren og Steen træner til dette års GF turnering. Steens Humber gemmer sig for de stygge Finske T34, vi spillede en af de nye missioner, som skal spilles til dette års GF, det er altid godt lige at havde prøvet disse.

Star ting

Claus og Bjarne er i gange med en kamp for Lang tid siden, i en galakse lang langt væk. X-wing er på mange måder det nye Sort i AFKS, det er en spil, som alle kan forholde sig til, med afsæt i Star Wars Air battles kan alle vel være med, det er nemt at forstå, men lidt svære at blive rigtig god til, som med alle rigtigt figurkrigsspil. Samtidig er alle modellere bare så nice, pre paintet modeller, klar og flotte, lige til at lege med. Det tror jeg er vejen frem for alle producenter af figurkrigsspil.

Til alle de som skal deltage i GF, vi ses det blive episk. Til alle dem, som ikke skal deltage, kom forbi og se på, det bliver episk.

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar