Nye indlæg

Sørens og Steens legendarisk kamp

25-03-2014
Søren og jeg skulle havde et af vores legendarisk slag, jeg skulle feltteste min Camp14 liste, så det blev med reglerne til Camp og missioner til disse. Søren havde sine gamle venner fra 3rd Canadian Division, jeg havde leget lidt med SS Panzerspä men fundet dem for lette, så nu står den på SS Panzer. Så skal jeg bare huske at roll for Panzer Ace, det er endnu ikke lykkedes i 4 prøvespil, og glemte det også denne gang.

Sørens liste
 
Steins liste
 
Vi rullede for missionen og endte med Counter attack, vi rullede en terning, for at simulere Firestorminitiativet som ved Camp14, og Søren endte noget overrasket med at skulle angribe. Da missionen er med ”Mobile Reservs” skulle jeg havde 4 platoons ude, valgte at tage HQ 2 x Panzer IV H, 4 x Panzer IV H og 4 x Brummbär på bordet, havde store forventninger til de Brummbär, med CT tropper burde de kunne spise Canadier hver tur.

Søren var lidt rystet over at han skulle angribe, men kom sig hurtigt over det, han lavede en angrebskile med alle hans infanteri plattons, på hver sin side af en vej, dækket af de fire 6 Pdr og alle Tanks, så hvis jeg rullede frem og MG Infanteriet, ville hans AT Guns og Tank, kunne tage en blodig hævn. Wasp Carrier ville tage en lang tur rundt mod objektive, Søren staser på at jeg ikke får reserver i tur et.

Tur 1-2

Søren rykker hans infanteri frem dækket af alle de AT guns. Jeg er meget heldig og får reserver ind i første tur, 4 x Panzer IV H køre frem og tager de Wasp Carrier ud med det samme. Mit baghold finder en vinkel hvor de kan snipe på de M10C 17 pdr SP, som mister tre ud af fire tanks, men de bliver i kampen. Brummbär ruller frem med range på kun 40 cm er de for langt væk til noget. Søren ligger artilleri på de 4 x Panzer IV H som kom fra reserve, de rammes med de gode UK artilleri regler, men 25 Pdr. Failer på deres FP5+ - Puha.

Tur 3-4

Søren er lidt demoraliseret over tabene på de Corps Anti-tank Platoon (SP), Royal Artillery, men kommer sig igen, han fortsætter infanteri fremrykningen gennem nogle ruiner, hans 6 Pdr. Skyder og jeg mister min CO og en Panzer IV H selv om det var "to hit" på 6+, avs den nye AT på 11 er god på de 6 pdr. Den enlige M10C 17 pdr. SP skyder min 2iC ud, nå det var det HQ, men mine kamp platoons er som sådanne stadig fine. Søren deler hans Armoured Platoon (11th) op, så de to M4 køre frem i en skov og skyder på den platoon som lavede bagholdet, Firefly VC står stille og nedkæmper resolut en af mine Brummbär, igen avs med den nye AT14 på de 17 Pdr. Søren er fremme med en infanter platoon og assaulte min Brummbär, som ingen tab tager, men vælger at falde tilbage pga. manglende moral (slapsvanse), så står han ret tæt på objektivet. Jeg har fået alle mine reserver frem mine Sd Kfz 231 (8-rad) ruller frem og ligger MG og 20 mm skud på den ene infanteri platoon som ender pinned down, dog uden tab. SS-Anti-aircraft Gun Platoon kommer også på banen, men den AusterAOP, flyver bare væk. Så de er ret ineffektive - OQF 25 pdr gun forsøger dirkete ild om den paltoon Panzer IV H som kom fra reserven men misser, den anden gruppe forsøger indirekte men igen er FP5+ ikke effektivt.

Tur 5-6

Spillet er ved at kulminere nu, jeg havde to gode ture i starten af spillet, men Søren har også taget hele mit HQ ud, plus to andre tanks. Samtidig står han med tre fulde infanteri platoons næsten på objektivet. Søren forsøger et assault mod mine Brummbär, men de misser tank terror moralen, jeg rykker frem med en fuld platoon 4 x Panzer IV H og de tre Brummbär, som MG’er den paltoon som missede at angribe til døde, hele platoon er væk, efter en misset moral test. Så ser det bedre ud. Infantry Field Battery, Royal Artillery (C3rd) forsøger flere support ild missioner men misser, de får fint ”Ranget ind”, men deres træning og FP gør dem mindre effektive. Sørens Infanteri grupper er nu gået i stå, fanget mellem fire Sd Kfz 231 (8-rad) og fire Panzer IV H på den ene flanke og fire Panzer IV H og de tre Brummbär på den anden, kan de ikke komme frem. Mine Panzer begynder nu at tage de 6 Pdr ud, som gennem hele spille flot har dækket Infanteri grupperen, men de kan ikke håndtere tung 75 mm ild, for slet ikke at tale om de 15cm StuH43 gun skud, som blæser dem væk.

Vi stopper spillet her, desværre nok ikke det mest sjov, jeg fik prøvet min liste og det var fint, desværre var Søren noget overrakte over at han kunne komme til at assaulte et Panzerkompagni, det kan jeg godt se, men det er jo realiteten til Camp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar