Nye indlæg

Morten Vs Kim

07-02-2014
Jeg havde fornøjelsen at spille med Kim, er at klubben nye medlemmer og ny i Flames of war. Dog er han godt på vej til at blive en værdi modstander.
Jeg kom langt fra sovende til sejren.
 
Da klubben thema i øjeblikket er D-dag, så har vi bygget vores lister fra henholdsvis Overlord og Atlantik wall. Begge på 1500 point.
 
Kim liste
 
Morten liste
Jeg har aldrig spillet rangers før, men har en del erfaring med SSF fra Italien, derfor ville jeg gerne prøve noget som mindet om dem, og i samme omgang vidste jeg at Kim prøver kræfter med hans Grenadier og ville gerne stille noget som var et tæt matchup med hans.
 
Vi slog om missionen og ender med Hold the Line med Kim som forsvare.
Han sætter klogt op med en god stærk line bestående af hans to grenadiers platoon med tilkyttet mortars, HMGer og panzershrek.
De 4 Panzer IV er i ambush mens resten er i reserve.
 
Min opstilling bliver meget klassik, alt infanteri inde i skove i midten af bordet, så jeg kan udnytte Rangers mobilitet til at komme hurtigt frem i dækning, selvom de mangle HMGer og mortar presser mig lidt. Da et direkte angreb hurtigt vil blive stoppet.
Mine sherman og recon gruppe er derfor på højre flanke i et forsøg på at komme hurtigt frem og tag hans HMGer ud så kan jeg sikre mig at kunne angribe og erober det fremskudte objetive der ligger i en lille hytte.
 
Tur 1 til 2
Alt mit rykket godt frem og mine køretøjer tager nogle prøveskud på hans line samme med mit artillery tager en enkel mand ud. Ellers ikke det store skade.
 
Kim bruger sit ambush med det samme og tager 8 hurtige skud på min Shermans, de over dog utroligt heldig med kun 1 død og 1 bailed.
 
 
Jeg svare igen med at bruge mine Tank destoryers der samme med mine shermans racer frem mod de 4 Panzer IV. Resten af mit hær gør sig klar til endnu et fremstød, men rykker ikke meget frem igen pga. frygten af de mange HMGer.
Med kombineret skud fra mine Shermans og M18 Hellcats dræber jeg 2 Panzer IV.
Mit artillery ranger ind på første forsøg på de 2 sidste og bailer 1.
Dette er nok til en moraltest hvilket de fejler og stikker af.
 
Nu kan mine køretøjer vende tilbage til opgave med at fjerne de mange HMGer og mortar så mit infanteri kan komme frem.
 
Tur 3-5
Mange runder skyder bliver brugt i et forsøg på at tage Kims HMGer ud, men ak intet lykkes. I mellemtiden har jeg sendt en enkel enhed ud på venstre flanke som stille og roligt er på vej frem. Kim følger mere presset fra midten og har derfor udsat den flanke for et angreb. Med støtte fra artilleriet får de lavet et godt indhug i hans flanke inden de selv har taget så mange tab at de stikker af.
Det er ikke altid Fearless holder.
 
 
 
 
Det lykkes for Kims koncenret ild at tage 1 Hellcat ud med et HMG i siden og de 2 jeeps i min recon gruppe så deres greyhound stikker af.
 
Tur 5+
Jeg har fået lavet en godt indhug i begge af 2 Grenadier platoons og er kommet frem til objetivet med mine shermans.
Nu er vi dog nået så langt at Kims reserver vil begynde at komme på bordet og er jeg bekymret over hvad de kan gøre af skade på mine svækket enheder.
 
Kims Stugs kommer på bordet og køre frem for at redde det eroberet objetiv der i øjeblikket bliver hold af 2iC.
Mine Shermans og M18 drøner dog frem og tager 2 af dem ud og baileder den sidste før de kan gøre.
 
Kim får ikke remounted hans sidste Stug men få hans panzergrenadiers, der kommer drøne hen af vejen on the double mens leder køre langtsommer hen langs marken så han kan bruge den 2cm AA til at skyde efter mine M18.
Det lykkes at dræbe baile 1, hvilket er nok til en moraltest som de fejler.
 
Min ranger platoon i midten ser de stormende Panzergrenadiers og ser sit snit til at angribe, under dække fra artilleriet der tager en 1 half-track ud med alle passagere ud kommer de stormende frem og angriber godt nok til at tage den anden halt-track ud med passagere i. Selv de stolte SS tropper kan ikke holde til sådan en omgang tæsk så de stikker af.
Mine 2 shermans holder nu i siden på den sidste bailed out Stug men selv med 4 stabilised skud på 4+ rammer ingen af dem og stugen overlever.
Kims infanteri har dog givet op på dette tidspunkt, så spillet slutter med at Kim skal teste for Company moral men har ikke noget Company Hq tilbage.
 
Alt i alt var det en spændende kamp, og Kim kæmpede godt imod.
Var tæt på at kikse for mig et par gange.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kims liste

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar