Nye indlæg

Kim Vs Morten (FOW MW EF 1500)

26-11-2013
I torsdag stod den endnu en gang på Flames of war, og min modstand Kim havde læst om Pantherkompaniet fra EF og det kunne han godt tænke sig at prøve.
Min først tanke var, puha det bliver op af bakke, da jeg selv have valgt at samlet et Guards Heavy Tank Regiment, uden pioneer støtte.


Da vi for havde ryddet op i klubben var det på tiden at sætte et nyt bord op, jeg valgte at forbedre et til vores kommende Normandie periode, også selvom det ikke har meget at gøre med Østfronten.
Opstilling

Vi slog om mission og det endte med et counter attack, hvilket var ret spændende med 2 så små hære, der bliver igen slået om angriber og forsvare. Patherkompaniet ender som forsvare og Guards Heavy Tank Regiment skal angribe.
Jeg satser på at være offensiv med hele min hær, før den sidst enhed Panther der er i reserve kommer på bordet.
Jeg vil skubbe frem med mit infanteri mens jeg vil presset ham væk med mine KV-1s, men mindre han tror tag chancen mod nogle sideskud. Jeg er dog nød til at bruge skovene som dæk for at tvinge ham tæt på hvis han vil have skud ind, for hvis det først lykkes for ham at kunne skyde på mig på lang afstand så overlever jeg ikke længe.Tur 1

Jeg bruger min første tur på at rykke frem over det hele, men jeg hele tiden dækker de mulighed der er for at Pantherne kan rykke frem og skyde på mig.
I Kims først tur sætter CO sig fast, og 2IC trækker sig tilbage fra den kommende gruppe infanteri og kampvogne, han fik reserver med det samme, (så meget for min om at få ham væk før de kommer på bordet) og den deling Panther der startede på bordet rykker frem på den ene side af skove.

Tur 2

Mit infanteri overfalde COs kampvogn der sidder fast, og tager den ud uden nogle problemer, samtidig rykker mine kampvogne på venstre flanke videre frem for at true objektivt.

Kim prøver at trække sin 2iC væk fra mit infanteri der står lige foran, men sidder desværre fast, imens trækker den ene enhed Panther sig væk fra så de kan komme til at skyde på mine enheder hvis de kommer ud på vejen. De Panther der ankom fra reserve har forsat fuld fart på for at komme til at støtte så hurtigt som muligt.

Tur 3

Mit Infanteri gentager samme trick som før og tager 2iC ud uden problemer, mens mine kampvogne forsøger at komme frem igennem skoven, men en sætter sig også fast, samtidig på venstre flanke sætter alle 3 kampvogne fra samme enhed sig fast, hvilket stort set stoppe hele min fremrykning på den flanke i en tur.


I Kims tur nærmere reserve Pantherne sig, mens at enhed åbner ild for første gang i spillet, de skyder en masse maskingeværs skud efter mit Infanteri og taget et par stykker med i faldet.


Tur 4

Jeg bruger turen på at få min kampvogne fri, og mit Infanteri graver sig ned for at beskytte sig lidt mod kugleregnen fra Patherne. Jeg prøver at lave samlet front til når han sætter ind mod objektivt. Jeg skal bare holde det til tur 6 så er sejren hjemme. Der er dog en Kv-1s der ikke når i sikkerhed, og han sidder forsat fast i skoven.
Reserve Pantherne er nu tæt nok på til at kunne åbne i, og de flår 2 kampvogn fra hinanden, der ikke var nået langt nok ind i skoven. Infanteri bliver der forsat med at skyde på, men takket været deres nye skyttehuller tager de ingen skade.

 
Tur 5.

Jeg bruger turen på at gennem mig så godt jeg kan da ingen Panther endnu er rykket så tæt på at jeg kan få dem i siden, men jeg satser på at Kim er nød til at være offensiv hvis han ikke skal tabe til at jeg har objektivt i starten af min næste tur.
Kim rykker frem med begge enheder Panther og går efter mit infanteri, da de nærmer sig halv styrke. Selvom de tager tab til skydning så holder de deres stillinger. Derefter angriber Pantherne mit infanteri men de 2 inde i skove havde overset min 2 kampvogne der åbner ild. Der lander nogle meget heldige skud der går lige igennem siden på tager begge Panther ud. Puha så var det angreb over.
Enheden ud på vejen angriber også og der er ingen kampvogne i skjul til at lave defensive fire, så de kommer ind og begynder at køre Infanteri over. Men de slidte russiske soldater giver sig til sidst og trækker sig fra kampen, hvilket giver Pantherne mulighed for at rykker frem og erobre objektivt

Efter kampen stikker den sidste Panther fra enheden inden i skoven.

Tur. 6

De sidste Kv-1s har nu der chance og drøner frem, dette giver en del skideskud hvor de sidste 3 Panthere forsvinder og sejren er i hus til de russiske styrker.

Eftertanke fra Morten

Puha for en kamp, jeg må nok indrømme at den største årsagen til denne sejre er de 2 meget uheldig bogged downs af HQets Panthere, der selv med deres wide tracks ikke kunne slippe fri. Samtidig var det heldig at jeg skulle angribe, således jeg kunne presse for at skulle komme ned og generobre objektivt, dette åbnet op for at jeg kunne få ham i side, hvilket var nødvendigt for at kunne tage dem ud. Men samtidig kunne jeg godt mærke at det tog hårdt på mit infanteri at kampvogne mod Pantherne i nærkamp, så jeg overvejer at udskiftet dem til Pioneers, og hvis det gav point til overs til fly vil det måske også være en god ting i stedet for de 2 BM-13 der ikke rigtigt fik gjort noget i spillet.


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar