Nye indlæg

Steen prøver Dystopian wars

08-11-2013

Vi var et ulige antal til FOW i klubben i går, så jeg valgte at taget et Dystopian wars
(DW) spil med to af vores rutinerede DW spillere. Vi skulle spille Britannia mod Preussien, så langt fra WWII var vi alligevel ikke. Vi startede med 1000, lidt anderledes skiftede vi til at sætte vores platoons op, da der ikke var et objektiv, så skulle det være en kamp til døden, det ville desværre være en gældende faktor for hele spillet. Vi delte ’wierd science’ kort ud, og min side fik nogle rigtigt godt, som nok afgjorde spillet for os.

Tur 1-2

Preussien rykkede frem over en bred front, og forsøger at snipe på lang afstand, men der sker ikke rigtigt noget. Britannia bruger deres luftvåben til at rykke frem i dækning i skyeren (feje hunde).

Britannia artilleri er rigtig gode her i starte af spillet og såre den ene af Preussien Towering roboter

Britannia er lidt bedre spiller end Preussien, og flytter derfor sin flåde (det hedder alle hære, også dem på land) mod venstre så de kan benytte deres bredsider guns.

Tur 3-4

Begge siders small tanks, mødes og kæmper i byen. Da de kan rykke væsentligt hurtigere frem end alle de tunge.

De to siders luftenheder mødes og kæmper med om byen.

Britannia laver en "snyde ting" og bomber og smider miner i hovedet på en del small tanks. Preussien tager hævn ved at maximere tropper og derved ildkraft ved byen, samtidig med at der ligges en masse dejlige ’wierd science’ som giver en masse +.

Spillet stoppes her, vi har spillet 4 tur, hver tur tager en del tid, da der er en masse dreje dine eneheder mod en gruppe af fjender, mens du samtidigt prøver at ramme en anden gruppe fjender med en bredside.

Konklusion

DW er ret spændende, cool skyde og bevægelses system og mange interessante regler. Desværre falder det i min bog meget på manglen på objektiv eller mission. Det er meget en kamp til døden, og hvem er først heldig. Fejler man en gang kan det være slut, da der ikke er noget andet end at nedkæmpe fjende og det er synd for DW.
DW ser også godt ud, det er flotte steam punk figurer, som et medlem engang sagde 'Alt bliver bedre med steam'

Vil du vide mere om DW kan du hilse på Team AFKS på Horisont V.

Læse en anmeldelse af DW her

http://www.figurkrigsspil.dk/regler_htm/dystopia.html

Vores militær mand ”Johnsen” fik sig et spil Lasalle mod Henrik N. Det var ret spændende, desværre var jeg ikke med på sidelinjen mere end et par minutter, så I må møjes med lidt stemnings billeder .

Alle modeler er malet af Norberg, Bjarne eller Johnsen.


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar