Nye indlæg

Steen Vs Søren Midwar 1500 EF

07-11-2013

I AFKS fortsætter vi vores MW saga frem til nytår. Søren og jeg skulle havde en kamp. Jeg forsøger stadig at finde de vise sten, for hvordan man besejrer de russiske tanks. Her i MW er de russiske tanks med den nye H&C virkelig blevet onde. Jeg er stadig på ni platoons men har mistet mine Assault rifles til combat platoons, hvilket netop varen af grunden til at jeg valgte Schnellschwadron. Så jeg er ikke helt tilfreds med mine rettelser, men med alle de super gode russiske tanks, er det måske ikke anden vej frem.

Min liste

Sørens liste

Vi rullede for missionen vi skulle spille Cauldron. Jeg var meget i tvivl om hvad jeg skulle tage inden, men endte med 1 Combat platoon, Pionier, captured KV-1eog fire PaK97/38. Søren havde 7 platoons, og endte med T-26 Tankovy Company, ZIS-3 anti-tank guns og Strelkovy Company(Red Army).

Jeg lavede en klassiske forsvars cirkel, men mine PAK i baghols. Søren rullede så alle hans enheder, var ved det ene objektiv, heldigvis der hvor jeg havde sat mine Pioneer.

Tur 1-2.

Jeg sætter mine PAK, så de skyde på ZIS-3, men får kun en taget ud. I deres tur tager de så også en PAK ud. Søren forsøger 2 gange at assaulte med hans Strelkovy Company men begge gange får min kombineres ild af Pioneer og PAK, ramt lige over de 10 hits. Puha det er svært med Conscrips infanteri. T-26 Tankovy Company er heller ikke mere heldig, to hits fra PAK får også dem til at falde tilbage. Min KV-1 er helten, den skyde DF og tager 2 T-26 ud. Resten af mine tropper ligger bare og vente. Søren får ingen reserver ind. ZIS-3 er rigtig gode med Wolly fire, får de taget mine PAK ud, til sidst i tur 2. Det var ikke meget gavn jeg fik af dem.

Tur 3-4.

Søren får to enheder ind og angriber prompte min enlige Schnell Platoon der ligger ved det andet objektiv, det er ikke godt, kan ikke rigtigt supporter det, med mindre jeg rykker min KV-1 fra objektivet ved Pioneer. Søren rykker først hans 5 T70 ind, selv om de rammer på 5+, får de over to angrebsture nedkæmpet min Schnell Platoon. Der står nu fem T70 og T34 på mit ene objektiv, det var vist det spil. Jeg får reserver ind og tager min anden PAK platoon ind, håber at de kan supportere med nogle sniper skud, men dette viser sig som en stakkels ide, Søren sætter meget rutineret sine tanks i Skoven, og de PAK kommer reelt ikke med i spillet. Søren forsøger igen ved objektivet ved mine Pioneer, men igen falder hans Strelkovy Company tilbage i DF, de teste men bliver på banen. Jeg får en BA10 platoon ind, som noget heldigt nedkæmper Sørens ZIS-3. I Sørens næste tur, får han dog fem BA-10 ind som nedkæmper mine 2 Ba-10.

Tur 5-6

Det ser ikke godt ud. Kan reelt kun rykke min KV frem, den kan lige nå frem og dække det andet objektiv. Vælger dog at være offensive. Mine Pioneer rejser sig, og stormer frem mod resteren af T-26 og Strelkovy Company, de kommer frem, men er ikke specielt effektive, og må falde tilbage, efter en test stikker de af. Angrebet har dog ikke været helt spildt, de sidste T-26 stikker også af. Jeg kan dog ikke fjeren min KV, da der stadig står nogle Strelkovy tropper og skuler ondt. Jeg får min sidste reserver ind, endnu en Schnell Platoon og 2 Ba-10, samme skyder og angriber de Sørens fem BA-10 og for nedkæmpet dette kompagni. Der kommer dog yderlige fem BA-10 på bordet, de skyder mine BA-10 ud. Spillet stopper her i tur 6, da Søren har det ene objektiv. Endnu en MW sejer til de russiske horder. Det var ikke meget jeg kunne gøre her, tyske BA-10 er sjove med mod fem russiske BA-10 så dør de. Smatidig var valget med to PAK platoons heller ikke effektivt, reelt kom den ene platoon slet ikke i spil.


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar