Nye indlæg

Frost Vs Graebner

30-08-2013
Min gode gamle ven Henrik B, var forbi AFKS. Vi skulle spille MG 1000. Henrik er noget sur på den nye MG bog, ikke forbi den er dårlig men forbi den har ødelagt hans sektions antal, da han har lavet hans rigtigt flotte British Parachute Company til den gamle. Jeg tog SS-Kampfgruppe Graebner så var stilen ligesom lagt :-)

British Parachute Company

SS-Kampfgruppe Graebner

Vi rullede for missionen og det blev Counter Attack, det passede ikke rigtigt Henrik, da han mente at mine recon enheder ville køre ham over, jeg var tilbøjeligt til at give ham ret. Men det skulle vise sit at være en meget lige kamp.

Deploymente

Henrik havde en Parachute Platoon og Airlanding Anti-tank Platoon på bordet, det samme var i reserven. Min plan var at rushe det ene objektiv, således at jeg ville side på dette indne reserven kom ind. SS-Aufklärungs Platoon sammen med SS-Aufklärungs Cannon Platoon, skulle presse på det objektiv, som Henrik allerede sad på, for at forhindre at der kom reserver derfra.

Bordet

SS-Kampfgruppe Graebner klar

Airlanding Anti-tank Platoon er dog også klar

Tur 1-2

Alt går efter planen mine recon kommer frem, dog lidt langsommere end forventet, de køre lidt fast i den labyrint af hægge som ligger i center af bordet, men de for dog deployeres sig så de kan beskyde UK, hvos de vil komme frem mod det fjerne objektiv. Min Aufklärungs Platoon er også ved at rykke frem, de er i en god position til at kunne angribe. UK er afventende.


Tur 3-4

I starten af tur 3 kommer alle UK reserver ind, dette opildner Henrik, som prompte angriber min Aufklärungs Platoon, med den Parachute Platoon, som ligger ved det ene objektiv. Dette ender i et totalt nederlag for min Aufklärungs Platoon, som udslettes, og de tager kun en Para figur ud. Min Cannon Platoon er også med i forsvaret, men de nedkæmpes også Avs. Anti-tank Platoon skyder på mine Gepanzerte SS-Aufklärungs Platoon, men de tager kun et tab, til gengæld forsvinder deres SdKfz250, så tropperen efterlades ”ude i ingen ting” lang væk fra hvor noget sker, de ender nu med ingen indflydelse at havde på resten af spillet. Lt Col. John Frost og en afbrudt sektion af Parachute trooper, får på en eller anden måde sneget sig frem til det andet objektiv, selv om jeg smider 20 mm skud og MG ild efter dem.

Kis pus med Airlanding Anti-tank Platoon


Tur 4-5

Jeg har nok mistet kampen om begge objektiver, Henriks bagholds Airlanding Anti-tank Platoon er mesterligt sat op, så de kan dække begge neme veje mod objektivere. Jeg har dog stadig en del kørende recon og mit HQ, disse sender jeg mod Henriks reserve platoons, som jeg får nedkæmpet. Henrik forsøger et angreb mod mine to Sd Kfz 251/1 i mit HQ, men deres samlede MG ild snitter hans Parachute Platoon i stykker.

Henrik angriber mit HQ


Sd Kfz 251/1 ”ild

Tur 6

Henrik reserver er nedkæmpet, jeg har stadig de 3 Sd Kfz 250/9 (2cm), mit HQ ( 2 Sd Kfz 251/1)og 2 Sd Kfz 222 (2cm), samt lidt infanteri (dem der er tilbage fra Gepanzerte SS-Aufklärungs Platoon). Disse har gennem flere ture blevet snipet på af en Airlanding Anti-tank Platoon, så de er nede på 4 teams nu. Henrik har stadig hans ene fulde Airlanding Anti-tank Platoon og en Parachute Platoon, 4 PIAT og Lt Col. John Frost, denne platoon er dog spredt ud over det meste af to plader. Jeg har måske stadig, den bedste hånd til at vinde, hvis jeg kan få opdelt Henriks styrke i små portioner, men det ville være en lang proces, så vi aftaler at stoppe her med et draw. Virkerlig spændende kamp, det overasker mig altid hvor sjovt 1000 points kan være.

Se alle billeder fra vores spændende kamp

http://s107.photobucket.com/user/steenv/slideshow/Bisgaard%20UK%20Para
Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar