Nye indlæg

Stemmingsbilleder Torsdag d.25.7 og 18.7

Skrevet af Morten Hansen
29-07-2013
Dette nyheds opdatering dækker over 2 torsdag, både d. 18.7 og 25.7.
Den 18.7 var havde vi 2 spil i gang.
Begge dage lykkes det at grille, og det var fantatiske hyggeligt. Den 25.7 var vi 9 til at grille så det var en rigtig god måde at starte en spilledag på.
 
 
Steen mod Kristian.
Dette var et introspil hvor Steen skulle genfinde glæde med at spille russer. Det gik dog ikke særligt godt for ham denne gang så det blev til en lille 4 - 3 sejre til Kristian.
 
Ole mod Morten
Jeg stod til at skulle spille mod Oles SS-panzer company fra Hill reduceret til 1750. Uden yndeligere information tog jeg beslutning om at bruge et IS-2 company bestående af 11 IS-2 alle med tank escort og .50 Cal AA MG fordelt som føler
Disse var støttet af en lille enhed BM-13 med ekstra mandskab.
Company HQ
1x IS-2
1. Combat
4x IS-2
2.x Combat
3x IS-2
3. Combat
3x IS-2
 
Oles hær bestod af 5x Panther fordelt over HQ og 1 combat. 3x Stugs, HT Panzerspäh platoon, 3x Flakpanzer 38t,
 
Kampen var hård, og jeg tog en del tab før mine skub begyndte at ramme Oles panther, påtrods af mine bedre AT lykkes det Ole at redde et par heldige skud, hvor mine egne IS-2 ikke kunne holde til at blive ramt af de frygede Panther.
 
 
 
 
 
Ud over de 2 Flames of war kampe var der endnu engang gang i et par spil disposable heroes og vi fik besøg af en flink mand her fra Amager.
Tak til Kim for en omgang sodavand til alle.
 
 
 
 
 
 
 
I Torsdag d.25 havde jeg muligheden for at prøve min ny Task force A fra Overlord mod en grenadier company styret af Kristian
Selve kampen gik ret hurtigt, godt hjulpet godt på af min modstander fejlet de første 2 armour save for hans tiger da de blev ramt af AT 12 skud fra mine 76mm shermans.
Muligheden for Task force A at kunne opgradere 2 af deres M18 til 76mm shermans er virkelig super og jeg glæder mig til at prøve nogle flere kampe med det.
 
 
Min anden gruppe TD havde en skyde duel mod en lille gruppe Panzer IV og selv om jeg fik lov til at tage det første skud, så lykkes det mig kun at baile en Panzer IV, derfor frygtet jeg retur ilden mod mine 2 M18 og 2 76mm Shermans, men efter Panzer IV var færdige med at skyde stod jeg med 3 bailed out tank teams og ingen døde. Puha
 
Samtidig har min Pioneer platoon rykket sig frem mod den ene grenadier platoon der holder der mest fremskydte objetive, og de er klar til at angribe. Mit HQ fjerne GTG i et par ture for at bløde enheden op og med noget ret heldigt skyding lykkes det mig at tage et par teams ud, og efter mit assault tør enheden ikke bliver på bordet.
 
Det lykkes dog for min modstander at få sniget en platoon grenadiers ind på min først deling TD der lige har taget hans 2 tiger ud, og i den efterfølgende nærkamp bliver en M18 bailed out, den ved siden af forsøger at trække sig fra kampen, men sidder fast i den skov som den holder i. Suk.
 
Alt i alt en god og spændende kamp, og det er rart at se med den nye Overlord bog så er mine elskede Task force A blevet genoplivet.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar