Nye indlæg

Trænnings kamp til Kampen om ny Lyngbygaard

04-07-2013

Henrik B og jeg skulle spille igen, denne gang ville vi spille noget EW. Jeg skal ud til ” Kampen om Ny Lyngbygaard” d. 26/5, så det er altid godt at få spidset sin taktik og strategi af inden en turnering. Vi skulle spille EW 1450. jeg tog mit trofaste Armoured Car Squadron og Henrik hans Panzer, nu som EW.

Steiners liste

Henriks liste

Vi rullede for mission, mellem de 3 som der skal spilles under Lyngbygaard, vi endte på Dust up (fair fight). Spændende opsæt, men ikke lige hvad jeg gerne ville spille med et Armoured Car Squadron,så skal man ud og lave Mayhem i fjendens bagland.

Vi sætter vores objektiver klassiks op. Jeg vælger en defensiv box opsætning "Catition is the better part of valour”, , med Light Anti-aircraft Platoon, en Anti-tank Platoon, Motor Platoon og en Armoured Car Platoon inde. Motor Platoon og Light Anti-aircraft Platoon, ligger på objektiveren, Anti-tank Platoon og Armoured Car Platoon lidt fremme for at forsøge at opsnappe Panzer og tilføje lidt skade inden de har frem til assault, samt generelt forsøge at forsinke Henrik, så mine egen forstærkninger kan komme frem. De to Leichte Panzer Platoon med 3 PZII og 2 PZI ser ret farlige ud, ved et assault 5 CV tanks av av. Henrik planter et minefelt og hans Pioneer ved objektiverne, alle hans PZIV D + en Leichte Panzer Platoon.

Tur 1-2

Vores tropper laver den klassiske ”dans om den varme grød”. Jeg køre mine Humber frem for at forsinke Henriks fremstød. Henrik køre fra terræn til terræn godt bange for alt mit PAK. Henrik for Air ind. Men mine 40 mm Bofors gun fejer dem væk. Ikke meget ske i disse ture.

Tur 3-4

Henrik får forstærkninger ind og tager en Leichte Panzer Platoon og 2 Sd Kfz 231. Leichte Panzer Platoon assaulter med det samme, min Motor platoon. De mister to temas, og jeg trækker dem tilbage til mine Light Anti-aircraft Platoon, som kan dække ved næste assault. Jeg køre mine Humber over mod denne nye trudsel, de tager en PZ I ud. Henrik køre frem med hans PZIV D og den anden Leichte Panzer Platoon, som tager to af mine 2 pdr ud. De skyder igen og tager en PZI ud. Sd Kfz 231 skyder en Humber ud. Puha ser ikke godt ud. Henrik assualter igen min Moto platoon, men denne gang får de dæknings ild af en 40 mm Bofors gun og to Humber. De ødelægger 1 PZI og 1 PZII, Leichte Panzer Platoon flader tilbage og fejer deres motivation og stikker af. Sniper på Leichte Panzer Platoon, med Anti-tank Rifle og bailer en PZI og PZII, men platoon bliver i kampen.

Tur 4-5

PZIV D gruppen ligger ild på mine 40 mm Bofors gun og tager to ud. Så for den, nu forsvarer jeg ikke det ene objektiv mere. Jeg får endelig reserver ind. Anti-tank Platoon sniper på de tre PZIV, og bailer CO. Henrik køre den sidste Leichte Panzer Platoon frem og er ved objektivet. De 2 Sd Kfz 231 tages ud af mine 2 pdr. De sidste Sd Kfz 231 kommer på banen og skyder den sidste 40 mm Bofors, platoon stikker nu af. Må ofte min 2iC der køre frem for at mod kontest objektivet. Leichte Panzer Platoon bailer ham promte, men de to tilbageværende 2 pdr, sammen med CO og to Humbers tager Leichte Panzer Platoon ud, som hævn. PZIV platoon skyder på min ny ankommende Anti-tank Platoon, men misser 5+. Tager CO ud, men han sidder over i en anden PZIV D, de sidste PZIV D køre væk fra min min, Anti-tank Platoon men de nedkæmpes af resten af mine Humber og de to 2 pdr. Spillet stopper her, da Henrik har mistet sin CO og kun har 2 platoons på bordet.

Spændende spil, hvor mine reserver gjorde udslaget for mig. Sådanne fire 2 pdr Portee, med Tip and Run. Kan drive mange EW Panzers til vanvid.


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar