Nye indlæg

Dystopian wars

21-04-2013
Her er en række fine billeder fra torsdagens Dystopian wars mellem Bjarne og Johnsen.
 
 

Hendes Majestæts landflåde med Zarens horder

Til glæde for The Guardians læsere følger her en kort rapport fra kampen mellem vores tapre landflåde og den russiske Zars arrogante horder. Slaget stod i Flandern, Belgien. Zarens landflåde forsøgte at nå havndebyen Oostende, uden i tvivl i et forsøg på at opbygge deres tilstedeværelse der, så de kunne bruge den som base. Mine efterretninger fortæller mig, at russerne havde som mål at tage vores kommandør, Lord Champerfort, til fange. Sikkert for at udsætte Lord'en for umenneskelig tortur. Måske ville de endda tvangsfodre Lord'en med rugbrød og saltede agurker. Typisk opførsel for folk fra kontinentet. Som svar på denne udfordring, havde High Command beordret Lorden at slå russernes leder Solomentsevsky ihjel.

De fremmede horder blev mødt af 32. Royal Artillery, ledet af Sir Champerfort, og 56. Hussars. Jeg kunne se lord'ens Sovereign Class Land Ship stille op midt på vores frontlinje, med seks Cromwell Bombards og en gruppe mindre tanks på venstre flanke, og en lille gruppe MkII tanks på den højre, støtte af to majestætiske Hawk klasse spejderskibe oppe i skyerne. Russerne tromlede frem mod vores linje. Fremmest var et Belgorod landship med en kuppel; en latterlig efterligning af de flotte kupler der undertiden pryder vores egne landskibe. Med sig havde den tre Kamchatka tanks, og tre Volochok bombards på dets højre flanke, støttet af to Saransk klasse luftskibe, og endnu tre medium tanks, med seks Tikhvin klasse små tanks der flankerede landskibet på dets venstre flanke.

Jorden tordnede da vores artilleri åbnede op mod russerne, og flere russiske tanks blev skadet. Dog virkede det som om artilleriet ikke havde kraft til at gennembryde russernes jernskrog. Russerne sled på på, mens vores tropper prøvede at støde frem på den anden front, ivrige for at gå i kødet på Solomentsevsky. Det så ud til at stå meget lige. Russerne var ikke kuet af bombardementet, men deres landskib havde på den anden side fået store skader af vores troppers pludselige fremstod. Da indtraf ulykken! Det er svært at få at vide hvad der nøjagtigt hændte. Fra Deres udsendtes position så det ud som om at et russisk Saransk klasse luftskib åbnede ild mod Sir Champerfort. En salve, som det umådelige landskib sagtens burde kunne ryste af sig. Men pludselig, med en eksplosion der rystede hele slagmarken, sprang Lord'ens landskib i luften. Og selv på min position kunne jeg mærke lufttrykket og høre hvordan metaldele faldt til jorden. En tragedie. En Katastrofe, kære læsere. Samtidigt var et Hawk klasse spejderskib faldet brændende til jorden, og dets søsterskib i svære vanskeligheder. Det så ikke godt ud for Hendes Majestæts soldater, det beklager jeg at må rapportere.

Dagen blev reddet af et modigt fremstød af en gruppe af vores uanseelige Terrier tanks. I gennem ild og damp kørte de modige chauffører i deres pragtfulde maskiner, ind på livet af Solomentsevsky hvoretfer de åbnede ild. Med en klagen af metal, et monsters svanesang, brød det russiske uhyre i flammer, og jeg kunne se de stakkels russiske soldater springe for livet fra jernuhyrets umådelige højder. Men selv i nederlaget hang Zarens banner højt fra den rædsomme kuppel, og rygter vil vide at Solomentsevsky slet ikke er død, men blot hårdt såret, og fra sin sygeseng lægger onde planer om hævn. Men det bliver en anden dag, kære læsere. I dag tilhører sejren Britannias modige soldater.

Gud bevarer dronningen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar