Nye indlæg

Egon Vs Steen

03-03-2013

Egon og jeg skulle havde os et slag. Egon havde meget venligt, indvilget i at lade mig træne med min Camp13 liste. Egon skal desværre ikke selv med, men han havde en Camp liste klar fra Cassino, Egons liste så således ud:

Jeg havde valg mine ny ”alle bedste vener” fra Franskmændene, et Escadron de Spahi. Så jeg bliver altså i min nyfundne doktrin Armored Recon. Min liste så således ud:

Så de gæve franske rødvinstropper mod nogle Reichsgrenadier, spændende det skulle nok blive interessant.

Mission og Deploy

Vi slog for missionen, det blev Hold the Line. Jeg spiller mekaniseret, så Egon skulle forsvare sig med en mængde tropper på bordet. Da Reserve Panther Platoon, altid er sidste reserve, valgte Egon at holde hans Semovente 105/25, i baghold. Vi lavede en klassisk opsætning af objektiver, et så tæt ved baglinjen som muligt (Egons), og et så langt fremme som muligt lidt i dækning (mit). Reichsgrenadier Pionier lå ved ”mit” obejktiv og Reichsgrenadier Platoon (Rifle/MG Panzerknacker team) lå ved det bagerste, i midten var de seks NW41, de ville derfra kunne se det meste, resten kunne deres to observere dække.

Jeg lavede to grupper med Spahi Platoons og Spahi Light Tank Platoon i hver, M10 var i midten, forhåbentlig klar til at lave hulle i de Semovente 105/25, når de dukkede frem fra deres gemmer.

NW41 klar til stormen

Første tur.

Min taktik, er at få spillet overstået inden de Panthers kommer på banen, da de nok vil være pænt irriterende såPedal to the metal, eller hvad de nu siger på fransk. Jeg laver mit recon move, da Egon har sat hans Pioneer inden i en skov, kan jeg rykke ret langt frem allerede inden vi starter. Højre Spahi gruppe (en Spahi platoon, en Spahi Light Tank Platoon og Spahi Assault Gun Platoon) køre frem, men har ikke rigtig nogle, mål og forsøger at tage en CV observer ud, uden held.

Højre Spahi gruppe

Derefter køre mine venstre Spahi gruppe (2 Spahi platoon, en Spahi Light Tank Platoon og Engineer Combat Platoon), 2iC og CO frem, så de faktisk allerede nu, kan begynde at drysse AAMG og .50 Cal AAMG på de stakkels (NOT) pionere, som tager to tab. Samtidig er Spahi faktisk allerede fremme ved objektivet.

Venstre Spahi gruppe fremme ved objektivet i tur 1

Spahi Light Tank Platoon halter lidt efter. Engineer Combat Platoon dobler frem, så de måske kan assaulte næste gang. M10 delployer fremme så de dækker det meste, de forsøger at snipe på nogel MW41 men misser. Egon venter med bagholdet og får ingen reserve ind. NW41, skyder efter mine Engineer, og tager heldigt kun et team ud.

Engineer kommer haltende lige bagefter.

 

Anden tur.

 

Venster Spahi gruppe, pinder pionererne og tager et par tropper ud, Spahi Light Tank Platoon køre frem og stå open på objektivet, mine Engineer angriber og tager 2 Pioneer ud, men Egon rykker væk. Beruset af min fremdrift, angriber jeg efterfølgende med min Spahi Light Tank Platoon, som også tager nogle Pioneer ud, men i processen nedkæmpes de selv, i nærkamp med resten af de Pioneer. Avs dumme Pioneer. Pioneer skal teste men bliver.

Spahi Light Tank - Bang væk!

Højre Spahi gruppe, splitter Spahi Light Tank Platoon og Spahi Assault Gun Platoon fra, som køre over mod ”mit” objektiv, det er ret tydeligt at spillet skal afgøres her, de skyder på NW41 og Pioneer men uden resultat. M10 trækker også mod venstre, men efterlader en M10 ved center.

Ready for Jerry!

Egon sætter hans Semovente op, men pga alle mine recon enheder, er de lidt for langt væk, så de må køre frem. Det forhindrer dem dog ikke i at tage en M10 og to Recon Jeep ud. En Reichsgrenadier platoon kommer fra reserven og starter med at løbe ind, men dropper det, med alle de MG og AAMG, vil det være dødeligt. Så de lusker bare frem. NW41 tager 2iC og yderligt to Recon Jeeps ud. Egon skyder på resten af min højre Spahi sammen, og tager de to Recon Jeeps ud, ikke meget jeg har fået ud af det nye 3+ save til de Recon jeeps….

Tredje tur.

Mine M10 skyder på Semovente, og ødelægger to og bailer en anden, den sidste Semovente omringes at M5A1 og M3A1, sjovt nok er det en M3A1 med .50 Cal AAMG der tager den sidste operationelle Semovente ud. Semovente tester moralen og stikker af. Resten af Vestre Spahi sammen med Assault Gun Platoon, bløder Pionner op til et Engineer assault. Assaultet tager de sidste Pioneers ud, spillet stopper reelt her, da Egon ikke kan få reserver frem til at generobre objektivet. Spændende spil, sjove liste Egon der havde fået strikket sammen, hans Panthers kom dog aldrig i spil, med deres speciale regel er de jo sidste fra reserven, eller i reserve, spændende hvordan det kommet til at virk til Camp…

”Avs, Hvem ringe til Berlin og fortæller dette?”


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar