Nye indlæg

Spilledag d.17.1.13

16-02-2013

Jeg havde et slag, med Bo nede i AFKS. Vi havde aftalt at spille LW1750 pt. Normadiet. Bo havde meget interessant taget et Panzerspäh Lehr Kompanie med. Jeg stillede med min gamle venner fra Assault Company (1st I.D.). Det skulle nok blive spændende. Vi slog om missionen Hasty attack, altid en god mission, hvor forsvar og angriber roller er lidt byttet om.

Bo’s liste

HQ :CO Puma (ingen 2iC)

Combat platoons 3 x Puma

Combat platoons 3 x Puma

Combat platoons 3 x Puma

Armoured Car Platoon 3 x 233 (75 mm)

Aufklärung platoon 4 SdKfz250

Tank Hunter platoon (3 Jägdpanzer IV)

Cannon platoon 6 x 251/9(75 mm)

Heavy Artillery 3 Hummel OP PZ III

 

Min liste

HQ: Co & 2iC

Boat Section (5 Rifle teams, 2 x Bazoka, Flam team, M260 mmmorter)

Boat Section (5 Rifle teams, 2 x Bazoka, Flam team, M260 mmmorter)

Boat Section (5 Rifle teams, 2 x Bazoka, Flam team, M260 mmmorter)

HMG platoon (1 section)

Mortar platoon (2 sections)

Recon platoon (2 squads)

Tank platoon (3 CT M4)

Engineer platoon (3 Bazookas)

FAB 4 x M2A1105 mm

NGF (1 CT Observer)

Air support 7 dice

Opsætning.

Attacker skal jo vise sin valg til deployment på boret, først her i Hasty Attack. Bo tager alle sine combat platoons, samt sine Hummel inde, så han kunne komme frem og være personlig med det samme. Jeg vælger en Boat Section, min Engineer platoon, Tanks i ambush og105 mmsupport. NGF kommer jo på bordet som en observer.

I Hasty attack er der, hele fire obejktiver på bordet, et fjernes dog af attacker. Jeg sætter mit ene objektiv i midten af Bo’s side, måske kan jeg nå derned med et rush med min Recon i Jeep, i min deploymenst side, sætter jeg igen mit objektiv i midten, Bo sætter sine på hver side af mit. Han skal efter vi har deployed begge, fjeren et af dem. ’

1 runde

Jeg deployer min platoons, således at Engineer ligger på det venter objektiv, Boat section på det højre, og mine105 mm, ligger lidt i dækning bag en bakke, med alle de 50-75mm kanoner er jeg lidt bange, for at de kan komme under tung ild

Bo deployer alt sit grej på min venter flanke. Bo fjerne selvfølgelig det objektiv han satte på min højre flanke. Så slaget skal altså slås på min venstre flanke. Heldigt at min NGF observer er der, desværre kan min observer til mine CV105 mmikke rigtigt se noget derned, sikkert derfor det blev den flanke L Jeg sætter mit ambush, så de er i dækning skal ikke nyde noget, med CT tanks, over for at det AT grej.

”Gemme tit tit”

Pumaerne stormer frem, med recon og alm mowe er de allerede faretruende tæt på. Bo får reserver i første tur, og der er allerede yderlige 6 251/9(75 mm) på min venstre flanke, det ser ikke godt ud.

Pumas on the wire.

På trods af, at jeg har sat mine M4 meget konservativt op, får en platoon Puma alligevel skud på dem, men der sker ikke noget (AT9 er ikke det bedste mod FA6). Hummel får ranget på NGF observer men han reder sig puha. Bo glemmer at mine tropper er CV, og kan derfor ikke ramme med sine 251/9(75 mm), der er mere end40 cmvæk fra mine Engineers. 2 platoon Pumas skyder på min Engineers, som mister et team. I min tur får jeg tre fly ind, som jeg dog ikke for noget ud af, da jeg vælger et mål hvor jeg skal range ind for, og det misser jeg selvfølgelig.

Boat section inde de flamer.

Jeg rykker min Boat section med venstre, forventer at de skal bruges der, da der nu ikke mere er et objektiv på min højre flanke. Mine M4 tager kampen op med den platoon Pumas som skød på dem, og ødelægger en og bailer en anden. NGF og105 mmtager hver en 251/9(75 mm) ud.

2 runde

Igen reserver til Bo. Bo rykker helt tæt med hans mobile gruppe og lægger tung ild på mine Engineers, som meget heldigt kun mister 2 teams. Hummel laver repeat bombardment, men mine tropper klare save. Den Puma der var bailed, kommer ind og rykker væk fra mine M4, de vil ikke lege med. Helt som forventet, sniger de sig frem og sniper på mine105 mm, dog uden at ramme. I min tur rykker jeg mine M4 frem for at kunne yde assistance til mine Engineers, som er ret presset. De skyder og bailer en Puma. Mine boat section som er på vej mod venstre, rykker frem og ødelægger en Puma med Flamme (Puma 3/0/0 er jo ikke full panseret og auto dør til flamme), paltoon skal nu teste, da de allerede har mistet en puma tidligere til mine M4, men de bliver noget rystet i kampen, det udvikler sig lidt til en MG skydning mod denne Boat section ved center, OP PZIII er også med her, i resten af spillet frem til den sidste tur. NGF ødelægger en 251/9(75 mm), og misser en anden. Mine 105 skyder efter Hummen, men rammer ikke, dog er der nu ranget ind. Da Bo nu er helt oppe i ansigtet på mig, må jeg forsøge at range ind med mine fly på en sølle Puma, og det misser jeg igen….

3 runde

Bo får hans Aufklärung platoon ind, som prompte drøner frem mod mit venstre objektiv. En Puma platoon, kommer i Flanken på mine M4 og tager min platoon Co ud. Resten af Bo’s mobile gruppe er nu helt fremme og tager i skydning yderlige 3 Engineers ud. Heldigvis er platoon på 10 temas, så jeg skal miste 6 før jeg skal teste J Jeg ruller for fly og reserver, får begge. Så skal jeg rulle for hvor min Boat section kommer ind, meget heldigt kommer de ind lige i flanken ved det venstre objektiv. Min CO rykker frem og overtager command af mine M4 (som jo mistede deres Co), de køre ind i en skov, for at få en smule dækning, da der er Pumas over hele linje nu. De skyder og tager en Puma og en 251/9(75 mm) ud. Min nyankommende Boat section flammer og Bazookaer to Puma. NGF tager en 251/9(75 mm) ud, som tester og stikker af. Mine105 mmtager en Hummel ud, Hummel platoon er nede på 2 stk. og de skal rerool hits. Sikke en tur, rammer vel med alt og får optimalt ud af det hele.

4 runde

Bo får sin Tank Hunter platoon på bordet, da hele angret på mit venter objektiv nu næsten er væk, flytter han fokus på det i midten, hvor mine 105 står, Aufklärung platoon ruller også væk. Hummel skyder efter mine M4 i skoven, rammer, jeg fejler, men Bo følger op med at laver en 1+ i FP (den gjorde vist fysisk ondt på Bo). Bo forsøger et assault med en Puma, men denne dør til et meget heldigt riffel skud i DF.

M2A1 holder midten

I min runde er det slut med fly, da de kun kommer på 6+, er det vel ok, ikke at de har taget et eneste team ud. Men det er mit indtryk, at de har stresset Bo pænt meget. Mine M4 skygger Bo’s enheder og sniper på hans kompagni CO, og får taget denne ud. Da Bo næsten er væk fra min venstre flanke, omrokere jeg der, og rykker frem med min sidste Boat section som er kommet fra reserve, de er på vej center, for at støtte op der.

5 runde

Bo er nu kun en død Puma fra et kompagni moral test, som han vil auto fejle, da kompagni CO er død. Alligevel satser han meget modigt hele butikken og lader omtalte Puma rykke med frem for at lægge max pres på midten. Bo får automatisk hans Armoured Car Platoon ind, de benytter en vej til at rykke hele60 cmfrem. De er næsten frem hvor slaget er ved at kulminere, og skyder tre skyd med deres hovedkanoner, men det er på 5+, så de misser. Den Boat section som ligger ved center får en hård tur af Tank Hunter platoon MG og der dør yderlige 3 teams og paltoon må teste, men bliver. De 2 Boat section der er på vej for at støtte, center får en omgang Hummel, og tager lidt tab.. Aufklärung platoon laver et mounted assault, slår to temas ud, og stiger af og er tæt ved center objektivet nu.

Jernkors spiranten, sidste Puma i sidste Panzerspäh platoon!

I min tur, maksimere jeg selvfølgelig alle skud, og får taget den enlige Puma ud, spillet slutter derved, da Bo ikke kan teste for kompagniet, med en død CO og ingen 2iC. Tak til Bo for et meget interessant spil, vi aftaler at skifte næste gang, tror jeg tager 12 SS med, dem har jeg slet ikke spillet med, med listerne fra ES


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar