Nye indlæg

Spilledag d.10.1.13

16-02-2013
Så fik vi spillet for anden gang i AFKS og endnu en vellykket aften. Der var nogle forskellige praktiske opgaver så vi fik kun 2 border op og stå. 
En vellykkede kamp mellem Mikkel vs Søren/Morten og Bo vs Egon. 
 
Bo havde taget en imod en personlig udfording fra Morten om at prøve en 1500 SSF hær, da Morten synes det er "op af bakke" med SSF. 
Som værdi modstander fra Egon med sine Reichsgrenadier. 
 
Bo stod godt fra starten men det endte med en 6-1 sejre til Egon. 
 
 
I det andet hjørne var Mikkel og Søren i gang med hvad der skulle vise sig at være en spændende og hård kamp til sent ud på natten. 
 
Mikkel veludstyret og veltrænet panzergrenadier Lehr var på farten fra starten af og fik allerede fra tur 2 taget kampen op mod Søren stolte Canadiere som forsøgte at få slået tyskerne tilbage. 
Dette endte i en lang og hård kamp, som blev forlænget en ekstra runde hvor tyskerne stod på den ene objetive, men i samme øjeblik ser Sørens CO sit snit til at angribe alene ud fra en bygning forbi 2 Sd kfz 251/1 og hen mod en Puma der blev så overraskede over angrevet at den ikke fik tid til at skyde defensive fire. 
men på trods af det hurtigt angreb fra CO bliver en af hans følgesvende skudt og han er nød til at kalde på forstærkninger fra det staff team der stod i nærheden. Med de raske gutter der fra hjælp fik han tvunget tyskerne tilbage og fik tilbage eroberet objetivet. Sejren var da kun kortvarig da tyskerne hurtigt fik samlet sig igen og CO måtte lade livet i forsøget på at holde objetivet. 
Hele kampen vipper på en knivsæg i sidste runde, da Mikkel har mistede både Co og 2iC mens Søren, der på dette tidspunkt har trukket sig og Morten har trådt til,  har mistede mulighed for at tilbage eroberer objetivet. 
Mikkel har mistede 3 delinger og det eneste Morten skal opnå er at tage en sidste platoon ud, hvilket der er 2 muligheder for, Mikkel siste 2 stugs og nogle neblewerfer som en recon platoon er godt på vej hen imod. 
For at gøre en lang histroie kort, så overlever den sidste Stug 2 platoon moral test og en sideskud fra en sherman som fejler pga. failed firepower.
Og angrebet på de 3 neblewerfer ender med at der er røget 1 kanon, 1 carrier og tyskerne har slået angrebet tilbage. 
 
 
 
 
 
 
 
Lidt sofahygge og praktisk arbejde udført at vores særlige udvalgte arbejdsgruppe
 
 

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar